MuKa - Ajankohtaista

30.1.2018

Musiikkikasvatuksen 2017 opintonsa aloittaneet; 60 op:n sisällyttäminen tutkintoon.

Hakeutuminen sivuainepolulle, valintaperusteet.

11.1.2018

Vuoden ensimmäinen noppakonsertti!

Oulun musiikkijuhlat ja Jazz 20 ry

NJET NJET 9 - PE 26.1. KLO 21 Vanha paloasema bar

Mukolaisten noppahinta 5 €

Orkesterin esittely ja noppatehtävät täällä

Lisätietoa Noppakonserteista täällä

10.1.2018

UUDET PIENRYHMÄOHJAAJAT SYKSYLLE 2018

Kiinnostaisiko pienryhmäohjaus? Haku pienryhmäohjaajaksi (PRO) lukuvuodelle 2018-19 päättyy 31.1.

Jokainen fuksivuoden läpikäynyt tietää mikä on PRO, mutta vain sinä tiedät kuinka saat fuksit tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja kuinka ohjaat heidät läpi yliopisto-opintojen alkukaaoksen.

Tietoa pienryhmäohjaajaksi hakeutumisesta löydät Pienryhmäohjaus -sivulta. Mukon pienryhmäohjauksen yhdyshenkilönä toimii Petteri Klintrup.

31.8.2017

Luokanopettajan monialaiset opinnot

Musiikkikasvatuksen opiskelijoille tarjoutuu mahdollisuus suorittaa luokanopettajan monialaiset opinnot (65 op) ns. toisena opetettavana aineena. Monialaiset opinnot antavat kelpoisuuden luokanopettajan virkoihin. Lukuvuonna 2017-18 luokanopettajan monialaisiin opintoihin valitaan viisi musiikkikasvatuksen opiskelijaa. Ilmoittautuminen Webpropol -lomakkeella torstaihin 7.9. klo 15 mennessä.

Valintaperusteet

Webpropol -lomake

Luokanopettajan monialaisten opintojen kokonaisuus

12.10.2016

Noppakonsertit

Projektiopinnot 421257P

Opintopisteitä konserttikäynneistä. Lisätietoja täällä

Noppakonsertit kevät 2017

Oulu sinfonia, Laulu tulipunaisesta kukasta 16. ja 17.3., sinfoninen elokuvakonsertti, Madetojan sali Oulun musiikkijuhlat

konsertti on Mukolaisille ilmainen, mutta ilmoittautuminen on pakollinen

Laulu tulipunaisesta kukasta -konsertti ja Taidetestaajat, valinnainen opintojakso, ilmoittautuminen pe 3.3. klo 16 mennessä

Noppakonsertit syksy 2016

Teddy's West Coasters la 19.11. klo 19. Pohjankartanon juhlasali. Mukohintaiset liput 7 €. Oulun musiikkijuhlat

Theatron to 24.11. klo 19. Madetojan sali. Konsertti-info  Oulu sinfonia. Mukohintaiset liput 8 €. Madetojan salin lipunmyynnistä voi ostaa saman illan konserttiin opiskelijalippuja 3 € hintaan mikäli lippuja on vielä jäljellä.

20.6.2016

Musiikkikasvatuksen pääaine säilyy Oulun yliopistossa

Yliopiston hallitus on 15.6. päättänyt, että musiikkikasvatuksen pääaine säilyy pääaineena Oulun yliopistossa. Päätöksessään hallitus toteaa, että ” osana yliopistojen välisen yhteistyön tiivistämistä Oulun ja Jyväskylän yliopistot ovat valmistelleet musiikkikasvatuksen ja kirjallisuuden koulutusvastuiden vaihtamista. Jyväskylän yliopiston hallitus kuitenkin päätti kokouksessaan 14.6.2016 olla ehdottamatta kirjallisuuden koulutusvastuusta luopumista. Näin ollen musiikkikasvatusta koskenut esitys (pääaineen lakkauttaminen) vedettiin pois Oulun yliopiston hallituksesta. Hallitus näkee kuitenkin tärkeänä edelleen selvittää musiikkikasvatuksen ja musiikin aineenopettajakoulutuksen kehittämistä ja yhteistyömahdollisuuksia”

Tällä päätöksellä varmistui myös, että opiskelijasisäänotto (20 opiskelijaa) vuonna 2017 ja siitä eteenpäin jatkuu normaalisti.

Musiikkikasvatuksen tutkinto-ohjelma kiittää kaikkia niitä henkilöitä, yhdistyksiä, yhteisöjä ja mediaa, jotka voimakkaasti toivat esille kantansa musiikkikasvatuksen koulutuksen puolesta.

19.8.2015

Koulujen musiikinopettajat ry:n syyspäivät Oulussa 26. - 27.9.2015 (Oulun yliopisto/Kasvatustieteiden tiedekunta)

Valtakunnallinen koulutustapahtuma kokoaa yhteen  peruskoulujen, lukioiden, kansalaisopistojen ja opettajakoulutusyksiköiden musiikkia opettavia opettajia. Kaksipäiväisen tapahtuman  luennoitsijoina toimivat opetusneuvos Eija Kauppinen (opetushallitus) ja  professori Juha Ojala (Oulun yliopisto). Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen: Koulujen musiikinopettajat ry

1.12.2014

Amerikkalainen muusikko, laulaja ja lauluntekijä Andy Fite vierailee Mukolla tiistaina 9.12.

Andyn esiintyminen tiistaina 9.12. klo 19:30 Petrellissä. Infoa Andy Fitesta

Andy 1  ja Andy 2

4.4.2014

MUSATEKNOLUOKKA / OMAT TIEDOSTOT TALTEEN

Musateknoluokan koneilla suoritetaan Suuri Puhdistus toukokuussa. Ottakaa omat tiedostonne talteen 1.5. mennessä ja säilyttäkää jatkossa omia tiedostojanne muistitikuilla tai pilvipalveluissa. Puhdistuksia tehdään tästä lähtien säännöllisesti.

Viimeksi päivitetty: 30.1.2018