KTK:n sivuainehaku 1.2. – 3.3.

Kasvatustieteiden tiedekunnan sivuainehaku lukuvuodelle 2017-2018 käynnistyy jälleen helmikuussa 2017. Haku on tarkoitettu kasvatustieteiden tiedekunnan opiskelijoille.

Sivuaineisiin ja niiden hakemiseen liittyen järjestetään info pe 3.2. klo 14-15 salissa L3. Infon jälkeen voi jäädä kysymään hakuun liittyviä asioita. Infon alussa hum. tdk:sta tullaan lyhyesti kertomaan Svenska på förskole- och lågstadiet –opintokokonaisuudesta.
Pikauusinta infosta järjestetään ti 21.2. klo 14.00-14.30 salissa YB210.

Sivuaineisiin liittyvä opinto-ohjaus tapahtuu erityisesti infoissa ja niiden jälkeen. Tällä hetkellä opintoneuvojilla ei ole aikaa antaa henkilökohtaista ohjausta sivuaineisiin liittyen.

Tarkempi listaus KTK:n sivuainehaussa mukana olevista sivuaineista on julkinen viimeistään infossa 3.2. Mukana haussa ovat myös luokanopettajakoulutuksen monialaiset opinnot varhaiskasvatuksen ja erityispedagogiikan opiskelijoille, varhaiskasvatuksen ammatilliset opinnot luokanopettajaopiskelijoille ja erityispedagogiikan opiskelijoille sekä erityisopettajaopinnot luokanopettajaopiskelijoille. Viimeksi mainituissa hauissa tulee olemaan erilliset valintaperusteet, jotka niinikään tulevat julkisiksi haun alkuun mennessä.

Haku tapahtuu sähköisesti Webropol-lomakkeella. Infodiat ja muuta mahdollista tietoa lisätään ktk:n sivuaineiden nettisivulle http://www.oulu.fi/ktk/sivuaineopinnot.

Pähkinänkuoressa

Kasvatustieteiden tiedekunnan sivuainehaku
Haku I kierros: 1.2.3.3.2017
Haku II kierros: 27.3.7.4.2017
Infot: pe 3.2. klo 1415 L3 ja 21.2. klo 14.0014.30 YB210
Sivuaineviikko, jolloin ala-aulassa sivuainestädit: viikko 9
Tulokset julkistetaan huhtikuun loppuun mennessä.

Viimeksi päivitetty: 28.2.2017