Erityispedagogiikan alumnipäivä 27.4.2017 KTK122

Torstai, huhtikuu 27, 2017 - 13:00

Erityispedagogiikan ensimmäisen alumnipäivän juontajat Lea Veivo ja Marko Kielinen
Erityispedagogiikan professori Marjatta Takala tarkkaavaisena aluminipäivässä
Erityispedagogiikan professori Marjatta Takala tarkkaavaisena alumnipäivässä
Pyydetyt kentän puheenvuorot KT, EO Virpi Louhela-Risteelä ja KM, EO Jouni Määttä
Paneelissa mukana ideoimassa tulevaa yhteistyötä ( vasemmalta lukien) Jouko Lindberg (Madetojan musiikkilukio), Jyri Ulvinen (AVI), Harri Anttonen (Tiernan koulu, Sairaalakoulu), Merja Peteri (Tiernan koulu)

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin