Tiistai, marraskuu 14, 2017 - 09:00

Huomaa hyvä! Positiivisen kasvatuksen mahdollisuudet erityisen tuen tarvitsijoilla -koulutus
- Positiivinen pedagogiikka ja dosentti Lotta Uusitalo-Malmivaara vetivät Saalastin salin täyteen

tiistaina 14.11 klo 9-11 Oulun yliopisto, Saalastinsali (yliopiston päärakennus, Pentti Kaiteran katu 1)
Kouluttajana Lotta Uusitalo-Malmivaara, FT, erityispedagogiikan dosentti, yliopistonlehtori, Helsingin yliopistosta Lisätietoja kouluttajasta tästä

Koulutus on avoin kaikille kiinnostuneille, se on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua. Voit halutessasi välittää tätä viestiä tilaisuudesta kiinnostuneille!

Koulutuksen järjestää Tuetaan yhdessä! Monialainen ja digitaalinen yhteistyö oppimisen tukena –hanke, joka on saanut avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Tuetaan yhdessä –hankkeessa kehitetään erityisopettajankoulutuksen sisältöjä 6 yliopiston sekä asiantuntijaverkostojen ja koulujen yhteistyönä. Hanke kohdistuu yhteisopettajuuden, erityisopettajan pedagogisen konsultaation sekä vahvuusperustaisen pedagogiikan ja vuorovaikutuksen kehittämiseen koulutusjatkumoissa. Lisäksi hankkeessa kehitetään vuorovaikutteisia verkkomateriaaleja. Hankkeen johtajana toimii professori Marjatta Takala ja hanke toteutetaan ajalla 1.9.2017 – 31.7.2020. Tutustu hankkeeseen täällä.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin