Muko mukana valtakunnallisessa taidetestaajat -projektissa

Tiistai, helmikuu 6, 2018

Säveltäjä ja basisti Lauri Porra kävi vierailulla Mukolla. Porran vierailu liittyy Oulun musiikkijuhlien ja Musiikkikasvatuksen Taidetestaajat (taidetestaajat.fi) yhteistyöprojektiin. Taidetestaajat on valtakunnallinen Suomen kulttuurirahaston taidekasvatusprojekti, jonka tavoitteena on kaikkien Suomen 8.-luokkalaisten vieminen kulttuuritapahtumaan tai -kohteeseen.

Oulussa kulttuuritapahtumaksi on valikoitunut Oulun musiikkijuhlien konsertti, jossa esitetään Lauri Porran säveltämä  Entropia, konsertto sähköbassolle ja sinfoniaorkesterille. Musiikkikasvatuksen opiskelijat vievät taidekasvatusta Oulun 8. luokkalaisille vierailemalla kouluilla ja viemällä heidät konserttiin Madetojan salille 16.3.

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin