Kati Mäkitalo kuvassa vasemmalla, Eila Estola oikealla

Kasvatustieteiden tiedekunnan dekaaniksi Kati Mäkitalo

Kasvatustieteiden tiedekunnan dekaanin tehtävään haki jatketun hakuajan aikana yhteensä 9 henkilöä.

Hakemusten, haastattelujen sekä tiedekunnan kuulemisen perusteella tehtävään on valittu Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen professori Kati Mäkitalo. Hän aloittaa dekaanin tehtävässä 16.4.2018.

Kati Mäkitalo arvioitiin hakijoista vahvimmaksi menestyksekkään tieteellisen toiminnan näyttöjen, aktiivisen ja uudistavan otteen sekä tiedekunnan vahvuuksien hyödyntämisen osalta. Hän täytti hyvin myös valintakriteerin vahvasta ja monipuolisesta johtamiskokemuksesta.

Kati Mäkitalo (ent. Mäkitalo-Siegl) työskentelee tällä hetkellä kasvatustieteen professorina Jyväskylän yliopistossa, Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa. Hän on aiemmin toiminut professorina Itä-Suomen yliopistossa, post-doc-tutkijana Saksassa sekä Koulutuksen tutkimuslaitoksessa.

Viimeksi päivitetty: 19.4.2018