Tohtorikoulutus

Kvantumin koordinoima tohtorikoulutus toteutetaan Tekniikan ja luonnontieteiden tohtoriohjelmassa.

Tohtorikoulutus toteutetaan Tekniikan ja luonnontieteiden tohtoriohjelmassa (TNS-DP), joka on yksi neljästä Oulun yliopiston tutkijakoulun (UniOGS) virallisesta tohtoriohjelmasta.

TNS-DP sisältää seuraavat tohtorintutkinto-ohjelmat: Architecture, Biology, Chemistry, Geography, Geosciences, mining engineering & mineral processing, Industrial engineering and management, Mathematical sciences, Mechanical engineering, Physics and astronomy, Process and environmental engineering.

Tohtoriohjelma tukee tutkimusyksiköitä tohtorikoulutuksen järjestämisessä esimerkiksi myöntämällä rahoitusta kurssien järjestämiseen. Tohtoriohjelma järjestää myös itse kursseja ja seminaareja.

TNS-DP:n Facebook-sivuilla voit seurata ja jakaa tohtorikoulutukseen liittyvää tietoa.

Viimeksi päivitetty: 9.3.2018