Lahjoittajaklubin puutarhailtapäivä 10.6.2015

Lahjoittajaklubin ja heidän perheenjäsentensä alkukesän puutarhatapahtumaa vietettiin Oulun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa keskiviikkona 10.6.2015 klo 15-17.  Katso kuvia tapahtumasta täältä.

Johtaja Jouni Aspi ja ylipuutarhuri Tuomas Kauppila kertoivat klubilaisille kasvitieteellisen puutarhan roolista ja merkityksestä. Putarhassa ja kasvihuoneissa (Romea ja Julia) tehtiin opastettu kiertokäynti. Rehtori Jouko Niinimäki kertoi uudistuvasta Oulun yliopistosta ja Tule kasvamaan kanssamme-lahjoituskampanjan etenemisestä.

Musiikkikasvatuksen opinnot syksyllä aloittava Anna von Becker ilahdutti klubilaisia kahdella viulusoololla. Mansikkakakku viimeisteli suut makeaksi ennen kotiinlähtöä.

Viimeksi päivitetty: 3.7.2015