Finnish digitized material

Suomessa kulttuurihistoriallisesti arvokkaita kokoelmia digitoi mm. Kansalliskirjasto helpottaakseen aineistojen käyttöä sekä säilyttääkseen alkuperäisiä julkaisuja. Myös muut kirjastot, arkistot ja yliopistot toteuttavat digitointiprojekteja, joiden kautta tutkijat ja muut tarvitsijat saavat vanhaa aineistoa kätevästi käyttöönsä.

Aarre - digitoituja kulttuuriperintöaarteita (Kansalliskirjasto)

Aikakauslehtiä (Kansalliskirjasto)

Fragmenta membranea - digitoituja pergamenttilehtiä Ruotsin valtakunnasta 900-1500-luvuilta (Kansalliskirjasto)

Helmi - kirjoja, pienpainatteita, karttoja, nuottijulkaisuja, kuvia ja käsikirjoituksia (Kansalliskirjasto)