Koulutusdekaani ja koulutustoimikunta

Koulutusdekaani johtaa koulutustoimikuntaa, jonka tehtävänä on valmistella tiedekunnan koulutuksen toimenpideohjelma, koordinoida tiedekunnan eri koulutusalojen opetuksen ja koulutuksen kehittämistä ja laadunvarmistusta sekä arvioida koulutuksen laatua.

Koulutustoimikunnan avulla yhdistetään tiedekunnan eri koulutuksen kehittämistyöryhmien voimavarat koulutuksen kehittämishankkeissa ja tehostetaan tiedonkulkua opetuksen ja koulutuksen kehittämisessä mukana olevien toimijoiden välillä. Koulutustoimikunta toimii tiedekunnan opetuksen ja koulutuksen kehittämistyötä visioivana yhteistyöelimenä, joka verkostoituu koulutuksen ja opetuksen kehittämistyöryhmien, opettajien, tuutoreiden ja ohjaajien sekä opiskelijoiden kanssa.

Viimeksi päivitetty: 7.9.2015