Opiskelijavalinnan tulokset

Hakija voi tarkistaa opiskelijavalinnan tulokset omalta kohdaltaan opintopolku.fi -palvelusta. Lisätietoa tulosten julkaisusta ja ohjeita Opintopolku.fi -sivustolta.

Hakijalla on mahdollisuus tutustua valintakoepapereihinsa 14 vrk ajan valintojen tulosten julkaisemisen jälkeen. (Tarkemmat tiedot ja ohjeet päivitetään pian)

Lisätietoja opiskelupaikan vastaanotosta, rekisteröinnistä ja ilmoittautumisesta Oulun yliopistoon

Lisätietoja valinnan tuloksiin ja oikaisupyynnön tekemiseen liittyen

Uusille opiskelijoille

Tiedekunta ei lähetä kirjeitse materiaalia uusille opiskelijoille. Kaikki materiaali uusille opiskelijoille julkaistaan sähköisenä: Lääketieteellisen tiedekunnan verkkosivut uudelle opiskelijalle.

Myös Oulun yliopiston materiaali uusille opiskelijoille on saatavilla sähköisenä: Oulun yliopiston verkkosivu uudelle opiskelijalle.

Viimeksi päivitetty: 7.6.2018