Opiskelijavalinnan tulokset

Hakija voi tarkistaa opiskelijavalinnan tulokset omalta kohdaltaan opintopolku.fi -palvelusta. Lisätietoa tulosten julkaisusta ja ohjeita Opintopolku.fi -sivustolta.

Hakijalla on mahdollisuus tutustua valintakoepapereihinsa 14 vrk ajan valintojen tulosten julkaisemisen jälkeen.

Lisätietoja opiskelupaikan vastaanotosta, rekisteröinnistä ja ilmoittautumisesta Oulun yliopistoon

Ohjeet oikaisupyynnön tekemiseen (linkki päivitetään)

Uusille opiskelijoille

Tiedekunta ei lähetä kirjeitse materiaalia uusille opiskelijoille. Kaikki materiaali uusille opiskelijoille julkaistaan sähköisenä: Lääketieteellisen tiedekunnan verkkosivut uudelle opiskelijalle.

Myös Oulun yliopiston materiaali uusille opiskelijoille on saatavilla sähköisenä: Oulun yliopiston verkkosivu uudelle opiskelijalle.

Viimeksi päivitetty: 20.10.2017