Ohjaus ja tuki

Lääketieteen opintoihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa antavat lukuvuosikohtaiset koulutussuunnittelijat, johtava koulutusasiantuntija, koulutuspalvelupäällikkö sekä jokaiselle opiskelijalle nimetyt opettajatutorit. Yleistä opintoneuvontaa antavat myös Kontinkankaan opintohallinnon palvelupisteen opintoasiainsihteerit. Oppiainekohtaista ohjausta ja neuvonta on saatavilla oppiaineiden opetushenkilöstöltä.

Oulun yliopisto tarjoaa opintojen tueksi monia palveluita. Linnanmaan opiskelijakeskuksen keskitetyt palvelut ovat lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden käytettävissä.

Opintojen alussa pienryhmäohjaajina toimivat vanhemmat opiskelijat perehdyttävät uudet opiskelijat omaan koulutusalaan sekä Oulun yliopistoon ja lääketieteelliseen tiedekuntaan opiskeluympäristönä. Jokaiselle opiskelijalle nimetään opettajatutor, joka perehdyttää koulutusalan opintoihin, ammatillisiin asioihin sekä työelämän kysymyksiin.

Kaikissa opintoihin liittyvissä asioissa voi ottaa sähköpostitse yhteyttä: study(at)medicine.fi. Tästä osoitteesta tiedustelusi ohjataan oikealle henkilölle.

Lääketieteen ja hammaslääketieteen tutkinto-ohjelmien ohjauskartta

Viimeksi päivitetty: 25.8.2017