Ammatillinen jatkokoulutus

Lääketieteellinen tiedekunta vastaa erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutuksesta sekä yleislääketieteen erityiskoulutuksesta, jotka ovat yliopistojen ammatillista jatkokoulutusta.

Tiedekunnan vastuulla on myös erikoislääkäreiden lisäkoulutus, jonka tavoitteena on turvata terveyspalvelujärjestelmän tarpeista lähtevä erikoisalojen erityisosaaminen.

Psykoterapeuttikoulutus järjestetään täydentävien opintojen keskuksen ja lääketieteellisen tiedekunnan yhteistyönä.

Yhteystiedot ja aukioloaika / Contact information and Opening hours

Huom! Kontinkankaan kampuksen koulutuksen lähipalvelupiste on suljettu 3. - 31.7.2017

Kontinkankaan kampuksen jatkokoulutuksen lähipalvelut:

Käyntiosoite: Aapistie 7A, 2. krs (palvelupiste huone K201)

• avoinna ma-pe klo 10.00-14.00
  • muina aikoina sopimuksen mukaan

Postiosoite: Lääketieteellinen tiedekunta, Ammatillinen jatkokoulutus, PL 5000, 90014 Oulun yliopisto

Palveluosoite: study.medicine(at)oulu.fi

AMMATILLISEN JATKOKOULUTUKSEN OPINTO-OIKEUSHAKEMUKSET JA TODISTUSHAKEMUKSET TOIMITETAAN PALVELUPISTEESEEN TAI POSTITSE

Faculty Study Affairs in postgraduate education:

Note: Faculty Study Affairs closed on 3.-31.7.2017.

Visiting address: Aapistie 7A, 2nd floor, room K201

• Open from Monday to Friday at 10.00 - 14.00
  • Other times, please contact us.

Postal address: Faculty of Medicine, PO Box 5000, 90014 University of Oulu

Service desk: study.medicine(at)oulu.fi