Tiedekunnan yleiset tentit

Tenttiminen tapahtuu joko yleisinä tenttipäivinä tai kunkin opintojakson yhteydessä erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Opintojaksoon liittyvästä tentistä järjestetään varsinainen tentti ja kaksi uusintatenttiä.

Kypsyysnäytteen voi tehdä kerran kuukaudessa perjantain yleisenä tenttipäivänä. Kypsyysnäytettä ei voi tehdä kesäkauden yleisissä tenteissä (kesäkuun ja elokuun yleiset tentit). Huom! Äidinkielen kokeeseen (kypsyysnäyte) tulee ilmoittautua 10 pv ennen tenttipäivää.

Kaikkiin tentteihin tulee ilmoittautua. Tentteihin ilmottaudutaan WebOodissa. Tentteihin on ilmoittauduttava viimeistään viikkoa ennen tenttiä.

Tenttien hakeminen WebOodista

Valitse yläpalkin Opintotarjonta –valikosta ’Haku’ ja pääset Opetushaku –sivulle.

Sivulla voi tehdä hakuja erilaisin hakukriteerein. Nimi tai tunniste –kenttään voi laittaa opintokohteen tunnisteen (esim. 040112A-04) tai kirjoittaa opintokohteen nimen tai osan siitä. Hammaslääketieteen alan tentti- ja opetustapahtumat löytyvät helposti, kun kirjoitat Nimi tai tunniste –kenttään HL/DC tai vuosikurssisi mukaisen etuliitteen (esim. HL/DC3, HL/DC5, HL/DC7, HL/DC9 jne.). Tämän jälkeen klikataan Hae –painiketta ja hakutulos syntyy sivun alaosaan.

Hakutuloksen yläpuolelta voi vielä valita näytetäänkö opetus/tentit, joissa on ilmoittautuminen käynnissä, näytetäänkö kaikki, näytetäänkö vain opetus tai näytetäänkö vain tentit. Ilmoittautumaan pääsee hakutuloksien oikealla puolella olevasta Ilmoittaudu –painikkeesta.

Lääketieteellisessä tiedekunnassa tentit löytyvät ehkä parhaiten tarkempia hakuehtoja käyttämällä, jotka saa esille klilkkaamalla Opetushakusivun Nimi tai tunnistekentän yläpuolella olevaa tekstiä NÄYTÄ TARKEMMAT HAKUEHDOT. Tällöin sivulle tulee lisää hakukriteerejä käytettäväksi; Opas, Tyyppi, Opetuksen ajankohta ja Opetuskieli.

Jos valitset organisaatioksi Lääketieteellinen tiedekunta ja opetuksen ajankohdaksi syksy 2017, ja vielä hakutuloksen yläpuolelta valitset ’Näytä vain tentit’, saat hakutulokseksi tentit, joiden ajankohta on varmistunut ja ne on Oodiin tehty.

Hakutulosta voit vielä järjestellä tunnisteen ( =koodi) tai nimen mukaan otsikkorivin nuolinäppäimillä.

Lääketieteellisen tiedekunnan tenttiohjeet opiskelijoille ja opettajille

Tentteihin liittyvät tiedustelut ja lisätiedot: koulutuksen lähipalvelupiste puh. 0294 48 7239 (study.medicine(at)oulu.fi)

Viimeksi päivitetty: 2.10.2017