Ohjaus ja tuki

Oman koulutusalan kysymyksissä ohjausta antavat omassa tutkinto-ohjelmassa koulutussuunnittelijat ja omaopettajat sekä yksittäisten opintojaksojen kohdalla opettajat. Yleisessä opiskeluun, opintoneuvontaan ja tutkinnon suorittamiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä tiedekunnan koulutuksen lähipalvelutiimiin (study.medicine (at) oulu.fi)

Oulun yliopisto tarjoaa opiskelijoille opiskelun tueksi monenelaisia palveluja. Neuvontaa ja ohjausta tarjotaan opiskelijoille opintopolun eri vaiheissa, kuten opintojen suunnittelussa ja ajanhallinnassa, opintojen etenemiseen sekä harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä, opinnäytetyön tekemisessä ja työelämään siirtymisessä.

Lue lisää: Opiskelun tuki - sivuilta.

Lisäksi käytössäsi on kirjaston monipuoliset painetut ja elektroniset kokoelmat sekä tiedonhaku- ja lainauspalvelut. Opiskelijoille on tarjolla myös kattavat tietotekniikkapalvelut sekä monipuolisia opiskelutiloja erilaisiin opiskelutarpeisiin.

Viimeksi päivitetty: 26.10.2017