Tutkinto-ohjelmat

Oulun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa voi suorittaa lääketieteen lisensiaatin (LL) ja hammaslääketieteen lisensiaatin (HLL) tutkinnot. Koulutus annetaan lääketieteen ja hammaslääketieteen tutkinto-ohjelmissa. Lisäksi tiedekunnassa voi suorittaa terveystieteiden kandidaatin (TtK) ja maisterin (TtM) tutkinnot hoitotieteen, terveyshallintotieteen sekä terveystieteiden opettajan ja hyvinvointitekniikan tutkinto-ohjelmissa.

Terveystieteiden maisterin tutkinnon (Master of Health Sciences) voi suorittaa myös kaksivuotisessa englanninkielisessä Master's Degree Programme in Health and Wellbeing in the Circumpolar Area –maisteriohjelmassa sekä Master’s Degree in Biomedical Engineering -maisteriohjelmassa.

Viimeksi päivitetty: 27.6.2016