Tutkinto-ohjelmat

Oulun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa voi suorittaa lääketieteen lisensiaatin (LL) ja hammaslääketieteen lisensiaatin (HLL) tutkinnot. Koulutus annetaan lääketieteen ja hammaslääketieteen tutkinto-ohjelmissa.

Tiedekunnasta valmistuu myös terveystieteiden kandidaatteja (TtK) laaja-alaisesta terveystieteiden tutkinto-ohjelmasta ja hyvinvointitekniikan tutkinto-ohjelmasta sekä terveystieteiden maistereita (TtM) hoitotieteen, terveyshallintotieteen, terveystieteiden opettajan ja hyvinvointitekniikan maisteriohjelmista.

Lääketieteellisen tiedekunnan ja Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan yhteisesti järjestämästä lääketieteen tekniikan alan kotimaisesta ja kansainvälisestä maisterikoulutuksesta voi valmistua joko terveystieteiden maisteriksi (TtM / Master of Health Sciences) tai diplomi-insinööriksi (DI / Master of Science, Technology).

Terveystieteiden maistereita (Master of Health Sciences) valmistuu myös kansainvälisestä maisteriohjelmasta Master's Degree Programme in Health and Wellbeing in the Circumpolar Area.

Viimeksi päivitetty: 8.12.2017