Vuoden 2017 lääkärin- ja hammaslääkärinvalatilaisuus

Lauantai, syyskuu 23, 2017 (Koko päivä)

VUODEN 2017 LÄÄKÄRIN- JA HAMMASLÄÄKÄRINVALATILAISUUS 23.9.2017

Vuoden 2017 Oulun yliopistosta valmistuneiden lääkäreiden ja hammaslääkäreiden valatilaisuus järjestetään lauantaina 23.9.2017 klo 13 alkaen tiedekunnan suuressa luentosalissa K101 (Aapistie 7A).

Valatilaisuuteen voivat osallistua kaikki syyskuussa 2016 järjestetyn valatilaisuuden jälkeen lääketieteen tai hammaslääketieteen lisensiaateiksi valmistuneet. Myös aikaisemmin valmistuneilla on halutessaan mahdollisuus vannoa vala vuoden 2017 juhlassa, mikäli he eivät ole valatilaisuuteen aiemmin päässeet.

Valaan ilmoittaudutaan verkkolomakkeella perjantaihin 25.8.2017 mennessä. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta vastaan! Samassa yhteydessä pyydämme ilmoittamaan valaan osallistuvien omaisten lukumäärän (enintään 3) ja mahdolliset allergiat kahvitarjoiluun liittyen. Linkki ilmoittautumiseen:

Valan vannovien tulee saapua paikalle jo klo 11.30 mennessä tilaisuuden sisällön ja toteutuksen selvittämistä varten.

Lääkäreiden valakaavan esilukijana toimii lääkäriliiton edustaja ja hammaslääkäreiden vastaavana esilukijana hammaslääkäriliiton edustaja. Yhteisesti lausutun valakaavan jälkeen jokainen valmistunut noutaa vuorollaan valatodistuksen valan vastaanottaneelta esilukijalta. Valan vannomisen lisäksi ohjelma koostuu arkkiatrin, lääkäri- ja hammaslääkäriliittojen sekä yliopiston edustajien ja valan vannovien edustajan puheenvuoroista ja musiikkiesityksistä. Juhlatilaisuus päättyy kahvitarjoiluun aulassa.

Valan vannovien toivotaan pukeutuvan tilaisuutta varten tummaan pukuun.

Minna Hallia
Koulutuspäällikkö