Uusia avauksia yhteistyölle – Luonnonvarakeskuksen ja Oulun yliopiston työpaja

Keskiviikko, marraskuu 9, 2016 (Koko päivä)

Luonnonvarakeskus ja Oulun yliopisto järjestävät tutkijoille yhteisen työpajan, jossa pohditaan yhteistyön uusia tutkimuksellisia avauksia.

Työpaja koostuu yhteisistä sessioista ja teemaryhmittäisestä keskustelusta ja suunnittelusta. Tavoitteena on konkreettinen tutkimushankkeistuksen edistäminen tulevien rahoitushakujen puitteissa. Teemaryhmien aiheet ovat valikoituneet työpajan suunnittelun aikana ja keskusteluissa organisaatioiden johdon kanssa.

Tule kuulemaan yhteistyömahdollisuuksista ja osallistumaan työpajaan keskiviikkona 9.11. klo 9:30-12:00 Saalastinsaliin. Aamukahvia on tarjolla klo 9:00 alkaen.

Tarkemmin ohjelmasta ja teemaryhmistä pdf-tiedostosta.

Tilaisuus teemaryhmäosallistumisineen on avoin kaikille. Teemaryhmien vetäjät ja osa alustajista on sovittu etukäteen. Muutoin ryhmien työskentelyyn on vapaa pääsy kaikilla kiinnostuneilla.

Ilmoittautuminen työpajaan tästä linkistä  viimeistään 7.11.

Tervetuloa!

Järjestelytyöryhmä:
Virpi Alenius (Luke), Jouni Pursiainen (OY) ja Jouko Inkeröinen (OY)
p. 040 5776106 jouko.inkeroinen@oulu.fi

Lisää kalenteriin