University of Oulu, 2016

Uusi Tulanet-yhteenliittymä vahvistaa tutkimuslaitosten yhteistyötä

Luonnonvara- ja ympäristötutkimuksen yhteenliittymä (LYNET), Sosiaali- ja terveysalan asiantuntijalaitosten yhteenliittymä (SOTERKO) ja Tutkimuslaitosten johtajien neuvosto (TUNE) yhdistyvät tutkimuslaitosten yhteenliittymä Tulanetiksi.

”Tutkimuslaitosten entisestään tiivistyvä yhteistyö vahvistaa tutkimuksen yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja kilpailukykyä sekä parantaa toiminnan tuottavuutta”, toteaa Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja Juhani Damski, joka toimii tällä hetkellä Lynet-verkoston puheenjohtajana.

Tutkimuslaitosten yhteenliittymä Tulanet on yhteistyöelin, joka tuo esiin valtion eri tutkimuslaitosten näkökulmia tiede- ja tutkimuspoliittisissa asioissa. Sen tarkoituksena on edistää poikkitieteellistä tutkimusta ja vahvistaa päätöksentekoa tukevaa asiantuntijatyötä. Lisäksi Tulanetin odotetaan edistävän yhteistyötä myös korkeakoulujen, elinkeinoelämän, valtion hallinnon ja muiden sidosryhmien kanssa.

Lue koko uutinen Lynet-sivustossa: http://www.lynet.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Uutiset/Uusi_Tulanetyhteenliittyma_vahvistaa_tut(44050)

Viimeksi päivitetty: 15.8.2017