Tutkimuksen edistämisen työryhmä (TETR)

Maantieteen laitoksen TETR:ään kuuluvat Johtoryhmän jäsenset. TETR:n vastuuhenkilönä on prof. Anssi Paasi.

Oulun yliopiston laatujärjestelmän mukaisesti TETR:n oleellisia tehtäviä ovat seuraavat:

• Tutkimuksen strategian valmistelu ja seuraaminen määräajoin
  • Ydintoimintojen itsearviointiraportin tuottaminen tutkimuksen osalta (vuosittain)
  • Tutkimuksen kehittämismäärärahojen hakeminen ja kohdentaminen
  • Toiminnanohjauksen asiakirjojen valmistelu
  • Jatkossa vuosittaisen Missä mennään? -tilaisuuden järjestäminen yhteistyössä opetuksen kehittämisryhmän kanssa
  • Esitykset laitosneuvostolle/tiedekunnan tutkimusneuvostolle tutkimukseen ja tutkimustulosten hyödyntämiseen liittyvistä palkitsemisista
  • Hyvien käytäntöjen tunnistaminen ja esitysten tekeminen
  • Tutkijoiden rekrytointiin ja tutkimuslaiteinvestointeihin liittyvät esitykset ja linjanvedot
  • Tutkijoiden koulutustarpeen kartoitus, koulutuksen ideointi, tilaaminen ja/tai järjestäminen (itsearvioinnin yhteydessä)
  • Tutkijan urakehitystä tukevan toiminnan organisointi
  • Esitysten ja lausuntojen tekeminen laitosneuvostolle, tiedekuntaneuvostolle jne.
  • Erilaisten tutkimuksen kehittämistilaisuuksien järjestäminen

Viimeksi päivitetty: 30.12.2014