Hae pienryhmäohjaajaksi 31.1.2016 mennessä

Hei matemaattisten tieteiden koulutusohjelman opiskelija!

Uusia pienryhmäohjaajia tarvitaan syksyllä 2015 opintonsa aloittaville perustutkinto-opiskelijoille sekä kansainvälisten maisteriohjelmien opiskelijoille ja saapuville vaihto-opiskelijoille. Samalla haetaan ohjaajia tammikuussa 2016 saapuville vaihto-opiskelijoille. Pienryhmäohjaajaksi haku on parhaillaan käynnissä ja haku päättyy 31.1.2016. Ohjaajat valitaan 14.2.2016 mennessä.

Pienryhmäohjaajana toimimisen edellytys:

• osallistut pienryhmäohjauksen yleiskoulutukseen. Jos et pysty osallistumaan oman tiedekuntasi koulutukseen, on tärkeää, että osallistut johonkin toiseen alla luetelluista yleiskoulutuksista.
  • olet paikalla elo-syyskuussa kun uudet opiskelijat saapuvat ja pienryhmäohjaus alkaa.

Hakeminen ja lisätietoja

Lisätietoa pienryhmäohjaajien hausta ja hakulomakkeen löydät osoitteesta

sekä koulutusohjelman pienryhmäohjausyhdyshenkilöltä Tero Vedenjuoksulta (tero.vedenjuoksu@oulu.fi) sekä Marko Leinoselta (marko.leinonen@oulu.fi).

Viimeksi päivitetty: 12.1.2016