Hilma-opinnot

Hilma on kahdeksan naistutkimusyksikön ja -yhteisön muodostama yliopistoverkosto, jonka tavoitteena on naistutkimuksen valtakunnallisen opetuksen kehittäminen ja toteuttaminen ja tiedonvälityksen parantaminen. Verkoston kautta tarjollasi on useita verkkokursseja eri yliopistoista.

Hilman verkkokursseilla suorittamasi opinnot voit käyttää tutkintoosi omassa yliopistossasi. Kurssikuvauksessa mainitaan aihepiiri, jota kurssi korvaa tutkintovaatimuksissa. Tutustu siis aina myös naistutkimuksen tutkintovaatimuksiin ja sovi joko korvattavan kurssin vastuuhenkilön tai yliopistosi kehittämisryhmän jäsenen kanssa korvaavuuksista jo ennen kurssia. Kehittämisryhmän jäsen Oulun yliopiston Naistutkimuksesta on Suvi Pihkala, etunimi.sukunimi@oulu.fi.

Kursseille ilmoittaudutaan aina siihen yliopistoon, joka järjestää kurssin ja sille henkilölle, joka mainitaan kurssikuvauksen yhteydessä. Ilmoittautuminen tapahtuu aina sähköisesti. Kurssikalenterin kurssikuvauksessa kerrotaan, kenelle kurssi on tarkoitettu. Useimmille kursseille vaaditaan vähintään naistutkimuksen peruskurssin suorittamista.

Kaikista verkkokursseihin liittyvistä asioista voit kysyä Hilman kehittämisryhmän jäseniltä tai suunnittelija Aino-Maija Hiltuselta.

Kurssikalenteri ja kurssikuvaukset löytyvät Hilman verkkosivuilta.

Viimeksi päivitetty: 14.1.2016