Oppilashuolto ja vuorovaikutus II -seminaari 7.4.2016

Torstai, huhtikuu 7, 2016 (Koko päivä)

Tervetuloa Oppilashuolto ja vuorovaikutus II -seminaariin!

Aika: 7.4.2016 klo 13-16

Paikka: LeaF, Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus (Yliopistokatu 9, sisäänkäynti C5, 2. kerros, vasemmalla, Snellmanian palvelupisteen jälkeen, ks. kartta)

Oppilashuolto ja vuorovaikutus II -seminaarissa jatketaan keskustelua yliopiston ja kaupungin yhteistyöstä hyvän oululaisen tulevaisuuden rakentamiseksi. Kutsumme yhteistyön kehittämisestä kiinnostuneita opettajia ja muita oppilashuollon ammattilaisia, päättäjiä, tutkijoita ja opiskelijoita keskustelemaan yhteistyöehdotuksista ja piirtämään seuraavan yhteisen hankkeen askelmerkkejä.

Keskustelua käydään edellisessä tapaamisessa muotoiltujen kymmenen ehdotuksen pohjalta. 28.1.2016 tehtyihin ehdotuksiin voi tutustua täällä. Seminaariin ilmoittautuessasi voit valita, minkä ehdotuksen kehittämiseen ja/tai toteuttamiseen haluaisit osallistua. Voit myös tehdä uuden ehdotuksen ja osallistua seminaariin, vaikka et olisi päässyt aiempaan tapaamiseen. Työpajoissa saman asian kehittämisestä kiinnostuneet osallistujat esittäytyvät, muotoilevat ryhmän yhteisen tavoitteen ja luonnostelevat ensimmäiset yhteistyöaskeleet asian toteuttamiseksi. Seminaarin päätteeksi esitellään työpajoissa muotoillut tavoitteet ja ideoidut askeleet sekä sovitaan yhteistyön jatkamisen tavoista.

Seminaariin ovat tervetulleita kaikki oppilashuollosta ja vuorovaikutuksesta sekä yliopiston ja kaupungin välisen yhteistyön kehittämisestä kiinnostuneet. Seminaarin järjestävät Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunta, Ihmistieteiden tutkimuskeskus Eudaimonia ja Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut.

Seminaarin ohjelma:

13:00-13:10 Seminaarin avaus, Kasvatustieteiden tiedekunnan dekaani Eila Estola ja Oulun kaupungin perusopetus- ja nuorisojohtaja Marjut Nurmivuori

13:10-13:30 Lähtökohtia yhteisen hankkeen kehittämiseen, Tutkijatohtori Teemu Suorsa, yliopistonlehtori Virva Siira ja professori Hannu Soini

13:30-14:45 Työpajatyöskentelyä ja kahvitauko

14:45-15:45 Yhteenveto ja jatkotyöskentelystä sopiminen