B.Sc. theses

Since year 2007 we have 58 B.Sc.-theses.

Titles are mainly in Finnish (supervisor names in parenthesis, names of research group staff underlined).

Contact person Ari Isokangas, ari.isokangas (at) oulu.fi.

2015

519 : Arhippainen, T. Painajakemikaalien vesiliukoisuus ja vaikutus mineraalien vaahdottavuuteen. (Sorsa & Seppälä)

516 : Piipponen, E. Valokaariuunin mittaukset ja säätö. (Sorsa & Ruuska)

500 : Vuolio, T. Mittausaineiston monimuuttuja-analyysimenetelmät ja niiden soveltaminen teräskonvertteriaineistoon. (Sorsa & Ruuska)

496 : Rantala, J. Sähkömoottoreiden käyttö, kunnossapito ja mittaukset prosessiteollisuudessa. (Seppälä & Sorsa)

495: Ilola, P. Jauhatuksen mittaukset ja monitorointi. (Seppälä, Sorsa & Ruuska)

489 : Suhonen, J. Vaahdotusrikastus ja prosessivesien käsittely. (Isokangas)

2014

446 : Peteri, M. Tiedonkeruu kaivoskoneista näyttöpäätteiden avulla Kemin kaivoksella. (Seppälä & Sorsa)

445 : Dahl, E. Jauhatusmyllyn kuulien kulutuskestävyys mineraalien hienonnuksessa. (Seppälä, Häyrynen & Sorsa)

443 : Karvonen, J. Jauhatuskuulien metalliseosten vaikutus kuparin ja nikkelin saantiin Kevitsan malmin vaahdotuksessa. (Seppälä & Sorsa)

441 : Nuutinen, I. Pilvilaskenta. (Jaako, Sorsa & Paavola)

437 : Lakovaara, M. Karboksyylimetyyliselluloosa ja dextriini talkin painajina kullan vaahdotuksessa. (Seppälä & Sorsa)

426 : Tolonen, H. AOD-konvertterin mittaukset. (Heikkinen & Sorsa).

422 : Isotalo, M. Barkhausen-kohinamittauksen hyödyntäminen materiaaliominaisuuksien ennustamisessa: tutkimuksen nykytilanne ja mallinnusesimerkki. (Sorsa & Ohenoja)

421 : Pohjonen, O. Laanilan ekovoimalaitoksen lisääminen pohjolan voiman ARTTU-kunnossapitojärjestelmään. (Sorsa & Seppälä)

417 : Kauppinen, J. Rikastustekniikan simulointiohjelmistot. (Seppälä & Sorsa)

407 : Järvelä, A. Siemens 1200 -sarjan ohjelmointi. (Aaltonen & Sorsa)