Alumnijuhla

Oulun yliopiston kieliaineet 50 vuotta
perjantaina 27.5.2016 klo 17.30–21.00
Saalastinsalissa Linnanmaan kampuksella

Oletko valmistunut suomen kielestä tai englantilaisesta, germaanisesta tai pohjoismaisesta filologiasta? Tervetuloa alumnijuhlaan!

Alumnijuhlassa on ohjelmaa neljältä 50-vuotiaalta kieliaineelta (englantilainen filologia, germaaninen filologia, pohjoismainen filologia ja suomen kieli) sekä ainejärjestöjen tervehdys. Lisäksi tarjolla on kevyt buffet juomineen. Illalliskortin hinta on 35 €.

Pääset tutustumaan alumnijuhlan ohjelmaan täällä.

Pukukoodi on smart casual.

Mukaan mahtuu 300 ensimmäistä ilmoittautunutta, joille lähetämme erikseen tietoa illalliskortin lunastamisesta sekä tarkentuneita ohjelmatietoja. Alumnijuhlaan osallistujien nimet julkaistaan viikoittain alumnijuhlan www-sivulla.

Ilmoittautuminen alumnijuhlaan aukeaa 29.2.2016. Pääset ilmouttautumiseen tästä linkistä.

Alumnijuhlan löydät myös Facebookista!

Viimeksi päivitetty: 25.5.2016