Tietoa meistä

Opiskelu on investointi, joka kannattaa aina. Oulun yliopiston Täydentävien opintojen keskus tarjoaa tähän monipuolisia mahdollisuuksia.  Täydennyskoulutuksissamme voit kehittää ammattitaitoasi mm. opetus- ja kasvatusalalla, johtamis- ja esimiestyössä, sosiaali- ja terveysalalla sekä tekniikassa.

Yksiköllämme on kymmenien vuosien kokemus akateemisen täydennyskoulutuksen järjestämisestä. Jatkuva sisältöjen ja toteutustapojen kehittäminen takaa koulutusten ajankohtaisuuden sekä monipuoliset opiskelumahdollisuudet.  Tieto- ja viestintätekniikan hyödyntäminen mahdollistaa joustavan työn ja opiskelun yhdistämisen.

Tervetuloa päivittämään asiantuntijuuttasi. Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta!

Haluamme olla mukana tulevaisuutesi tekemisessä!

Viimeksi päivitetty: 29.6.2017