25.6.2018 Uutinen

Oulusta Piilaaksoon – mitä opiskelijalta tai vastavalmistuneelta odotetaan?

Kävimme Kaliforniassa tutustumassa yliopistojen yrittäjyyskoulutukseen ja paikalliseen yritysmaailmaan. San Franciscon ympäristö tarjoaa huikeita mahdollisuuksia urakehitykselle ja kilpailu parhaista tekijöistä on kovaa. Tässäpä muutamia hyödyllisiä vinkkejä kaikille, jotka ovat lähdössä San Franciscoon tai Piilaaksoon vaihtoon, töihin tai kasvattamaan yritystään kansainvälisiin mittoihin.

15.6.2018 Uutinen

Demolan kautta opiskelijat saavat arvokkaita taitoja, näkökulmia ja töitä

Jarno Ylilehto osallistui Demolaan ja sai sitä kautta töitä Valmetilta jo fuksivuonna. Kysyimme Jarnolta, millainen kokemus Demola oli ja millä tavoin hän on hyötynyt siihen osallistumisesta.

17.5.2018 Uutinen

The Improbable - An artistic take on entrepreneurship

The Improbable, Experience the artistic approach to entrepreneurship!

27.4.2018 Uutinen

Korkeakoulut parantavat yhteistyöverkostoaan PK-yritysten suuntaan

Yhdessä yrittämään -tilaisuus keräsi yliopiston ja ammattikorkeakoulun henkilökunnan keskustelemaan yritysyhteistyön kehittämisestä, sen hyvistä käytänteistä ja alueellisesta vaikuttamisesta.

27.4.2018 Uutinen

Telluksen lasikuutioiden uudet käytännöt

Telluksen keltaiset lasikuutiot ovat olleet niin suosittuja, että loimme niille varausjärjestelmän.

6.4.2018 Uutinen

Niina Karvinen on luonnosta voimansa ammentava innostuja ja yrityskehittäjä

Vuoden 2018 alussa Tellus sai aimo ryöpyn lisää iloista naurua ja raakaa ammattitaitoa, kun Niina Karvinen aloitti työnsä Business Kitchenissä. Niinan voi yleensä tavata vakiopaikaltaan Business Kitchenin päätyseinällä sijaitsevasta keltaisesta kuutiosta. Jututimme Niinaa, jotta tekin pääsette tutustumaan häneen.

5.4.2018 Uutinen

ArcticCube opened at Tellus International Avenue

Yesterday, Thule Institute opened ArcticCube at Tellus International Avenue for the

4.4.2018 Uutinen

The Improbable – taiteellinen lähestymistapa yrittäjyyteen Oulun yliopistolla 3.5.–5.5.2018

Yrittäjät kehittävät uusia toimintatapoja, rikkovat sääntöjä ja mullistavat järjestelmiä haastaakseen vallitsevan tavan tehdä asioita. Luonnollisena osana tätä kehitysprosessia ovat epävarmuus, konfliktit sekä tunnepohjainen rasitus. Oletko miettinyt, miten yrittäjyyttä, joka sisältää kaikki edellä mainitut tekijät, voi opettaa ja oppia?

21.3.2018 Uutinen

Oulun yliopistossa kehitettiin 54 tunnissa kuusi uutta businesskonseptia

Tech Starsin Startup Weekend järjestettiin Oulun yliopistossa taas viime viikonloppuna. Oulun kaupunginjohtaja avasi viikonlopun mittaisen tapahtuman, jonka tarkoituksena oli luoda raaoista ideoista mahdollisimman valmiita yrityskonsepteja 54 tunnin aikana.

16.3.2018 Uutinen

Ilmoittaudu Venturing Research Challengeen

Oletko tekijätyyppi, jota kiinnostaa rakentaa uutta? Onko tavoitteenasi olla jopa toimitusjohtaja? Tämä on tilaisuutesi muuttaa maailmaa! Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden menestystarinoita!

14.3.2018 Uutinen

Tellukseen avattiin ArcticCube

Thule-instituutti on avannut vuoden 2018 ajaksi ArcticCuben, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun yliopiston Telluksessa.

27.2.2018 Uutinen

Yhdessä yrittämään! -tilaisuus Telluksessa 24.4.

Tilaisuus korkeakoulujen, ammatillisten oppilaitosten ja yrittäjien yhteistyön kehittämiseksi

27.2.2018 Uutinen

Löydä omat yrittäjävalmiutesi MindBusiness-opinnoista

MindBusiness-kursseilta saat kaiken tarvittavan tiedoista verkostoihin

26.2.2018 Uutinen

100 vuotta kaupunkisuunnittelua Oulussa -näyttely Telluksessa maaliskuun ajan

Maaliskuussa Telluksessa voi ihastella Oulun kaupunkisuunnittelun historiaa ja tulevaisuutta. Torstaina 28.2.

23.2.2018 Uutinen

Startup Weekend Oulu 16.-18.3.2018

Friday, March 16, 2018 to Sunday, March 18, 2018

22.2.2018 Uutinen

Yritykset ja organisaatiot etsivät etsivät lahjakkaita opiskelijoita muuttamaan maailmaa!

Haluatko oppia tekemisen kautta, parantaa työelämävalmiuksia, kehittää kykyäsi ratkoa ongelmia, tiimityöskentelytaitoja ja esiintymisvalmiuksia? Demola Oulu tarjoaa kaikkea tätä + 5op + mahdollisuuden tienata hieman rahaa.

19.2.2018 Uutinen

Avanto ideakiihdyttämö alkaa taas 23.3. Ilmoitatudu tästä

Oletko miettinyt yrittäjäksi alkamista, muttet oikein tiedä miten edetä idean kanssa? Ota tulevaisuus omiin käsiisi, valmistaudu elämään opintojen jälkeen ja ota osaa Avantoon.

19.2.2018 Uutinen

Uni Oulu Globe kiertää kampuksia helmikuussa

Uni Oulu Globe on näppärä tapa tutustua yliopistomme kansainväliseen toimintaan intuitiivisesti pyörittelemällä 3D-maapalloa.

6.2.2018 Uutinen

Polar Bear Pitching 6.-7.2.2018

"We won't leave you cold!"

20.12.2017 Uutinen

Tellus Innovation Arenan tilat itsepalveluperiaatteella 22.12.-7.1.

Telluksen henkilökunta vetäytyy muutaman viikon jouluvapaalle, jonka aikana tilamme toimivat itsepalveluperiaatteella 22.12.-7.1.

20.12.2017 Uutinen

Demola solving the problems of the future

On December 13th, Business Kitchen Tellus was fully packed for Demola Oulu Graduation event.

8.12.2017 Uutinen

Witness how new startups are brewed in Avanto

Brilliant new startups are brewing in Oulu as another batch of the Avanto Idea Accelerator program is coming to an end.

7.12.2017 Uutinen

The Shanghai University Nordic Innovation and Entrepreneurship Base is now open in Tellus!

The delegation from Shanghai University (SU), China led by Xu Xu, Vice President for Innovation and Entrepreneurship, visited University of Oulu on the 7th of December to open Shanghai U