Opiskelijoille

Opinnot loppusuoralla? Hae mukaan mentorointiin!

 

Hakuaika

29.8.–19.9.2016 klo 12.00

 

Infotilaisuus

Infotilaisuus järjestettiin 1.9. Jos haluat katsoa tallenteen, löydät sen täältä (ensimmäiset 30 min suomeksi).

 

Mitä mentorointi on?

Mentoroinnin tarkoituksena on tukea opiskelijaa omiin valintoihin ja urasuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Se on tarkoitettu maisterivaiheen opiskelijoille, joilla työelämään siirtyminen on ajankohtaista. Mentorointiohjelmassa keskustelet mentorin kanssa haluamistasi asioista uraan ja opiskeluihin liittyen. Suunnittelet jokaiselle tapaamiselle keskustelurungon. Määrittelet tavoitteesi mentoroinnille ja jokaiselle tapaamiselle. Mentorilla on takana työuraa vähintään viisi vuotta ja hän on usein Oulun yliopiston alumni. Mentorointiin valituille järjestetään perehdytys ennen mentoroinnin alkua.

 

Kuka voi hakea?

Mentorointiin voivat hakea kaikkien oppiaineiden opiskelijat, jotka suorittavat ylempää korkeakoulututkintoa. Kandidaatintutkinnon on oltava valmis. Hakijan on oltava kiinnostunut oman uran suunnittelusta, motivoitunut oppimaan ja kehittämään itseään sekä valmis sitoutumaan mentorointisuhteeseen. Osallistujien määrää voidaan joutua rajoittamaan.

 

Milloin?

Mentorointi alkaa loka-marraskuussa ja kestää huhti-toukokuulle. Mentoroinnin kuluessa on kolme kaikille yhteistä tapaamista sekä opiskelijan mentorinsa kanssa yhdessä sopima määrä henkilökohtaisia tapaamisia, joita on yleensä kolmesta kahdeksaan.

 

Hakemus

Linkki hakemukseen on Ajankohtaista opiskelijoille  -sivulla, http://www.oulu.fi/yliopisto/node/35250.   Hakulomakkeeseen löydät suoraan täältä.

 

Hakuaika

Haku päättyy 19.9.2016 klo 12.00, minkä jälkeen hakemusta ei enää pysty täyttämään.

 

Haastattelu

Hakijat haastatellaan ryhmissä to 22.9.2016 Telluksen Brisk-neukkarissa. Hakijoille ilmoitetaan tarkempi haastatteluaika hakuajan päätyttyä.

 

Valinnat

Opiskelijavalinnan suorittavat alumnisuhteet ja Tellus-tiimi; tiedekunta tai koulutusohjelma voi olla mukana valinnassa. OyKKK valitsee kauppatieteiden opiskelijat. Valintaan vaikuttaa opintojen vaihe, opiskelijan motivaatio ja mentorin löytyminen. Valinnat ilmoitetaan hakijoille 10.10.2016.

 

Lisätietoja

Kaisa Pappila, kaisa.pappila@oulu.fi

Karoliina Kekki, karoliina.kekki@oulu.fi

Kauppakorkeakoulun opiskelijat: Pia Heikkinen, pia.heikkinen@oulu.fi

 

Viimeksi päivitetty: 21.12.2017