Aukioloajat ja varaukset

Tilamme ovat avoinna ma-pe 7-21 sekä lauantaisin 8-18. Kampuskortin lunastaneille tilamme ovat avoinna 24/7.

Tellus Innovation Arena on avoinna arkisin (ma-pe) 7 - 21 ja lauantaisin 8 - 18. 1.9.2017 alkaen Tellus Innovation Arena on osa 24/7-kampusta, jolloin kampuskortin tilanneet voivat käyttää tilojamme vuorokauden ympäri.

Lue 24/7-kampuksesta sekä kulkukortin tilaamisesta lisää täältä

Henkilökuntamme on paikalla ma-pe 9-16. Huomaathan, ettei henkilökuntamme ole paikalla näiden aikojen ulkopuolella ilman erillistä sopimista.

Toisinaan Telluksessa voidaan järjestää myös myöhäisillan sekä koko yön kestäviä tapahtumia. Näissä tapauksissa ota yhteyttä henkilökuntaamme tellus (at) oulu.fi.

Telluksen tilat ovat avoimia sekä ilmaisia käyttää kaikille. Osa tiloistamme on vapaasti käytettävissä ilman etukäteisvarauksia, mutta esimerkiksi kokoushuoneet ja neukkarit tulee varata etukäteen.

Huomaathan, ettei Telluksen tilassa saa tarjoilla tai nauttia alkoholijuomia. Jos tahdot tilaisuuteesi alkoholitarjoilun, se tulee tilata Juvenekselta (napa (at) juvenes.fi) sillä ainoastaan heillä on alkoholin anniskeluoikeudet yliopiston tiloissa.

Syksyn 2017 aikana Telluksen tilojen varauksiin on otettu käyttöön O365-palvelu. Tämä tarkoittaa sitä, että tilojemme varaukset on siirretty O365-palvelun alle ja voidaksesi varata tiloja Outlookin kautta, sinun tulee aktivoida O365-palvelu sekä hyväksyä sen käyttöehdot. Lisätietoa sekä linkki käyttöehtoihin Notiossa. Jos sinulla on ongelmia tilojen varausten kanssa vielä hyväksyttyäsi käyttöehdot, ota yhteyttä henkilökuntaamme tellus (at) oulu.fi.

Varauksia voi tehdä seuraavasti:

1. Oulun yliopiston henkilökunta: Outlook kalenterin kautta (alla tarkemmat ohjeet);
  2. Muut: Laittamalla sähköpostia tellus(at)oulu.fi tai tulemalla käymään asiakaspalvelupisteellämme työaikoina (arkisin klo 9-16).

Ennen kuin lähetät varauspyynnön, tarkistathan alta löytyvistä sinisistä linkeistä tilan saatavuuden haluamanasi aikana! Tämä säästää niin sinun, kuin myös henkilökuntamme aikaa.

Tilavarauspyynnön tulisi sisältää seuraavat tiedot:

1. Yhteyshenkilön nimi (jos varaat sähköpostin kautta)
  2. Onko tilaisuutesi yksityinen (esimerkiksi kokous) vai avoin kaikille (esimerkiksi jokin tapahtuma tai workshop)
  3. Tilaisuuden tai tapahtuman nimi
  4. Kuinka monta osallistujaa tilaisuudessasi on (jos et tiedä tarkkaa määrää, kerro minkä verran on odotettavissa)

Näiden lisäksi laita mukaan myös lyhyt kuvaus tilaisuudesta, jota varten olet tilaa varaamassa. Joissakin tapauksissa saatamme käyttää näitä tietoja Telluksen nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa (jos esimerkiksi järjestät tapahtuman, joka on avoin kaikille opiskelijoille jne.). Jos et halua tapahtumasi tietoja mihinkään julkiseksi, mainitsethan tästä varauksessasi.

Henkilö, jonka nimellä varaus tehdään, on vastuussa tilojen käytöstä, varusteista sekä siisteydestä. Jos muutat tilan järjestystä alkuperäisestä, palautathan järjestyksen alkuperäiseen poistuessasi tilasta.

Jos haluat tarkemmin tutustua tiloihimme sekä varusteluihin ennen varaustasi tai vaikkapa ennen tapahtumaasi, sovi tästä henkilökuntamme kanssa tellus (at) oulu.fi. Jos olet järjestämässä isompaa tapahtumaa tai workshoppia ja haluat meidän auttavan sinua esimerkiksi markkinoinnissa, tule juttelemaan kasvotusten tai ota yhteyttä tellus (at) oulu.fi.

Järjestämme mielellämme myös yhteistyössä eri tahojen kanssa erilaisia tapahtumia, workshoppeja sekä näyttelyitä. Jos haluat järjestää jotain kanssamme yhteistyössä, ota yhteyttä henkilökuntaamme tellus (at) oulu.fi.

Tarkasta täältä tilojen ja huoneiden varaustilanteet. Linkit vievät sinut suoraan kyseisen huoneen kalenteriin, josta voit tarkastella vapaita aikoja.

Aspire   Brisk   Chill   Edge   Frost Club   Stage

Lisätietoa Telluksen tiloista (henkilökapasiteetit, laitteet yms.) löydät täältä.

Varauksen tekeminen Outlookin kautta (vain Oulun yliopiston henkilökunta)

1. Avaa Outlook

2. Valitse "New Meeting"

3. Tarvittaessa lisää ihmisiä, joita kutsut, varauksen aihe, alkamispäivä sekä -aika, sekä loppumispäivä sekä -aika

4. Lisätietojalaatikkoon:

a.    Yksityinen vai julkinen (onko tilaisuutesi yksityinen, esimerkiksi oman porukkasi kokous, vai onko se avoin kaikille, esimerkiksi workshop tai tapahtuma)
b.    Tilaisuutesi nimi
c.    Henkilömäärä joka tilaisuuteesi osallistuu (jos et tiedä tarkkaa määrää, kerro kuinka montaa ihmistä odotat). Kerro myös lyhyt kuvaus tilaisuudestasi. Joissakin tapauksissa saatamme käyttää näitä tietoja Telluksen nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa (jos esimerkiksi järjestät tapahtuman joka on avoin kaikille opiskelijoille jne.). Jos et halua tapahtumasi tietoja mihinkään julkiseksi, mainitsethan tästä varauksessasi.

5. Valitse haluamasi tila kohdasta "Show a room list" ja valitse "Tellus RoomList". Tässä vaiheessa näet kaikki tilat, jotka ovat vapaana haluamanasi aikana.

6. Valitse tila listasta ja lähetä. Tämä lähettää varauspyynnön henkilökunnallemme, jotka hyväksyvät varauksesi. Huomaathan, ettei varauksesi ole voimassa ennen kuin henkilökuntamme on hyväksynyt sen.

Viimeksi päivitetty: 9.11.2017