Päivitys Telluksen tilojen muutoksista

Osa Tellus Parkin itsenäisen työskentelyn tilan tietokoneista sekä työskentelypöydistä on siirretty pääkirjasto Pegasuksen toiseen kerrokseen, jossa ne ovat nyt käytettävissä. Tellukseen jääneet 20 tietokonetta siirretään kesän aikana ryhmätyöskentelyalueelle Squareen, jossa ne ovat käytettävissä elokuusta 2017 alkaen.

Telluksen Park alue suljetaan remontin vuoksi toukokuusta heinäkuuhun, ja uusi tila avataan elokuussa 2017. Uusittu tila tulee sopimaan niin tapahtumien järjestämiseen, kuin myös opiskeluun ja työskentelyyn itsenäisesti tai ryhmissä.

Business Kitchenin aktiviteetit tullaan järjestämään pääosin tällä uusitulla Park alueella elokuusta 2017 eteenpäin. Tila tulee tästä muutoksesta huolimatta jatkossakin olemaan kaikille avoin ja kaikkien käytettävissä, ja tilan käyttöön sovelletaan Telluksen olemassa olevaa varaussysteemiä (tilaa voidaan käyttää vapaasti silloin, kun se ei ole muiden varauksessa). Tilaan aukeava Business Kitchen on Oulun yliopiston yrittäjyyden keskittymä, joka toteuttaa erilaisia opiskelijoille, yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille suunnattuja aktiviteetteja kuten Demolaa, Avanto Acceleratoria, vaihtuvia workshoppeja, projektitöitä sekä lisäksi paljon muuta. Lue lisää Business Kitchenistä: https://www.businesskitchen.fi/.

Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa häiriötä!

Viimeksi päivitetty: 5.5.2017