UniOulu Globe on meidän kehittämämme uusi ja interaktiivinen 3D-maapallo

Globe visualisoi yliopsitomme kattavan ja monipuolisen kansainvälisen yhteistyöverkoston ja sen avulla opiskelijat voivat helposti löytää itseään kiinnostavan vaihtokohteen. Valitse vain tiedekuntasi ja UniOulu Globe valikoi kaikki sinulle tarjolla olevat vaihtokohteet. Tämän lisäksi Globella voit seurata mielenkiintoisia kansainvälisiä uutisia ja hyödyntää todella havainnollistavia ja interaktiivisia keinoja visualisoida valtavaa datamäärää. Käytännössä voit pidellä käsissäsi koko maapalloa ja nähdä sen pinnalla tiedot yliopistomme kansainvälisestä toiminnasta.

Löydät Globen netistä sekä Telluksessa sijaitsevalta suurelta kosketusnäytöltä. Näyttö on Stagen ja Aspiren välissä. Mikäli sinulla on palautetta tai parannusehdotuksia palveluun, voit lähettää ne sähköpostilla osoitteeseen. uniouluglobe@oulu.fi.

Maailma on valmiina sinua varten, anna mennä!

14.3.2018

UniOulu Globen käyttöohje

Kun törmään hämmentävään tilanteeseen tai et tiedä, kuinka tehdä jotain Globella, apu löytyy täältä