Hae opiskelijaksi

Hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikköön valitaan vuosittain noin 48 uutta opiskelijaa. Opiskelijat valmistuvat terveystieteiden kandidaateiksi ja maistereiksi.

Infoa kevään 2018 terveystieteiden hakukohteista löydät seuraavilta sivuilta:

Hoitotiede (hoitotiede ja terveystieteiden opettaja), Terveystieteiden tutkinto-ohjelma, terveystieteiden kandidaatti ja maisteri (3v + 2v)

Terveyshallintotiede, Terveystieteiden tutkinto-ohjelma, terveystieteiden kandidaatti ja maisteri (3v + 2v)

Sivuilta on edelleen linkki Opintopolku-hakuportaaliin, johon on koottu opiskelijahakuun liittyvät sisällöt hakukohteittain.

Erillisvalinnat:Siirtohaku terveystieteiden tutkinto-ohjelmissa: ks. lääketieteellisen tiedekunnan verkkosivut / Opintopolku

Tutkinto-ohjelman vaihto lääketieteellisen tiedekunnan terveystieteiden tutkinto-ohjelmissa: ks. lääketieteellisen tiedekunnan verkkosivut

Uratarinoita terveystieteistä

Terveystieteiden esittelyvideo (2017).