Opinnot

Tarjoamme monipuolisia opintoja terveystieteen laaja-alaisesta kandidaatintutkinnosta maisterintutkintoon.

Opintoneuvonta: Lääketieteellisen tiedekunnan koulutuksen lähipalvelut, K201 (Aapistie 7A, 2. krs) study.medicine(at)oulu.fi.

Opiskelijakeskuksen ja koulutuksen lähipalveluiden aukioloajat kesällä 2017.

INFOA UUDELLE OPISKELIJALLE

Tervetuloa opiskelemaan terveystieteitä! Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan opiskeluusi liittyviin asioihin. Tarkistathan erityisesti, koskevatko kohdat 5 ja/tai 6 sinua. Niissä ilmoittautumisen deadline jo 1.8.17.

1. Uuden opiskelijan opas 2017-18

2. Lukujärjestys syksy 2017 - opetus alkaa 1.9.2017 klo 10.45 Linnanmaan yliopistokampuksella. Tarkista lukujärjestys ennen opintojen ja yksittäisten opintojaksojen alkua mahdollisten muutosten varalta.

3. Rekisteröityminen hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikön sähköpostilistalle: http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/hoitotiede

4. Facebookista löydät tutkimusyksikön sivut (Nursing Science and Health Management - Oulu) ja opiskelijoiden suljetun Facebook -ryhmän ”Hoitotieteen ja terveyshallintotieteen opiskelijat 2017”

5. SIVUAINE. Tämä info koskee niitä hoitotieteen pääaineen kandiopiskelijoita, jotka aikovat hakeutua terveystieteiden opettajan suuntautumisvaihtoehtoon: pakollinen sivuaine kasvatustieteiden tai aikuiskasvatuksen perusopinnot (25op). Ilmoittautuminen kasvatustieteiden perusopintoihin deadline 1.8.17. Mikäli sinulla on suoritettuna jompi kumpi mainituista opintokokonaisuuksista ennen opintojen alkua, ei kasvatustieteiden perusopintoihin tarvitse ilmoittautua. Katso tarkemmat ohjeet tästä linkistä.

Suuntautumisvaihtoehtoon (hoitotiede, terveystieteiden opettaja) hakeudutaan keväällä 2018 erillisen haun kautta. Tarkempi hakuinfo päivitetään tutkimusyksikön sivuille myöhemmin. Yleistä sivuaineinfoa löydät Opinto-oppaat -sivulta.

6. Näyttöpäiväinfo terveysalan YAMK-tutkinnon suorittaneille - aikaisempien opintojen hyväksiluku näyttökokeella - ilmoittautumisen deadline 1.8.17.

7. Lisäinfoa aikaisempien opintojen hyväksilukemisesta muulla tavalla sekä opiskeluun liittyvää ohjausta ja neuvontaa orientaatiojaksolla 352001Y Opinto- ja työelämäohjaus, opintoihin orientoituminen (2op), joka pakollinen kaikille syksyllä 2017 aloittaville opiskelijoille

Opintojen hyväksilukulomake

Viimeksi päivitetty: 15.8.2017