Terveysvalmennus ja terveelliset elintavat -tutkimusryhmän jouluseminaari 3.12.2018

Maanantai, joulukuu 3, 2018

Tervetuloa ”Nuoret, hyvinvointi ja vaikuttava ohjaus” -seminaariin, joka on Oulun yliopiston Hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikön Terveysvalmennus ja terveelliset elintavat -tutkimusryhmän jouluseminaari.

Ryhmä tekee yhteistyötä mm. OAMK:in, OSAO:n, Dynamo juniorit ry:n, SOSPED-säätiön ja Oulun kaupungin kanssa. Seminaarissa esitellään ajankohtaisia meneillään olevia ja alkavia tutkimushankkeita sekä tutkimustuloksia suullisina ja posteriesityksinä.

Seminaari on tarkoitettu terveystieteiden opiskelijoille, tutkimushankkeen yhteistyökumppaneille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Seminaari järjestetään 3.12 klo 12.00-14.30 Oulun yliopistossa, Aapistie 5A, Sali 116B.

Ilmoittautumista pyydetään 30.11.2018 mennessä kahvitarjoilujen järjestämisen vuoksi. Ilmoittautumislinkki: https://www.webropolsurveys.com/S/58D033A1B7009104.par

Lisätietoja: ks. Seminaariohjelma

Tervetuloa!