Opiskelijaelämää

Oulun yliopiston pääkampusalue sijaitsee Linnanmaalla, noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta.  Yliopiston tiedekunnista biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta ja lääketieteellinen tiedekunta sijaitsevat Oulun yliopistollisen sairaalan (OYS) kupeessa Kontinkankaalla.

Jokaisen perustutkinto-opiskelijan etu- ja palvelujärjestönä toimii Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY). Sen puoleen voi kääntyä kaikissa opiskelua ja opiskelijan arkea koskevissa asioissa. OYYn sivulta löydät tietoa myös eri aine- ja harrastejärjestöistä. Lisäksi OYY tiedottaa mm. opiskelijaetuuksista, erilaisista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Lisätietoa opiskelijaelämästä sekä opiskelijan arjesta ja hyvinvoinnista löydät yliopiston verkkosivuilta

Viimeksi päivitetty: 13.9.2018