Opiskelijaelämää

Oulun yliopiston pääkampusalue sijaitsee Linnanmaalla, noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta.  Yliopistossa opiskelee noin 17 000 opiskelijaa kuudessa eri tiedekunnassa.

Linnanmaalla ovat humanistinen, kasvatustieteiden, luonnontieteellinen, taloustieteiden ja teknillinen tiedekunta lukuun ottamatta arkkitehtiosastoa. Lääketieteellinen tiedekunta löytyy Oulun yliopistollisen sairaalan OYSin kupeesta Kontinkankaalta.

Jokaisen perustutkinto-opiskelijan etu- ja palvelujärjestönä toimii Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY). Sen puoleen voi kääntyä kaikissa opiskelua ja opiskelijan arkea koskevissa asioissa. OYYn sivulta löydät tietoa myös eri aine- ja harrastejärjestöistä. Lisäksi OYY tiedottaa mm. opiskelijaetuuksista, erilaisista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Viimeksi päivitetty: 25.4.2012