Käyttösäännöt

IT-palvelujen sekä langattomien lähiverkkojen käyttösäännöt lyhyesti

IT-palvelujen käyttösäännöt lyhyesti

• Säännöt sitovat ja velvoittavat jokaista käyttäjää. Myös sinua.
  • Säännöt koskevat kaikkien yliopiston IT-palvelujen, laitteiden, sovelluksien ja verkkojen käyttöä.
  • Yliopisto osoittaa IT-palvelujen käyttövaltuuden myöntämällä siihen käyttäjätunnuksen tai tuomalla palvelun saataville.
  • Jokainen vastaa henkilökohtaisesti kaikesta tunnuksellaan tapahtuvasta käytöstä.
  • IT-palvelut on tarkoitettu käytettäväksi työtehtäviin ja opiskeluun.
  • Kun noudattaa kohtuutta, lakeja ja hyviä tapoja, palveluja saa käyttää myös yksityisiin asioihin.
  • Kaikkien tulee kunnioittaa yksityisyyttä ja tiedon omistajuutta.
  • Kaikki kaupallinen tai julistava toiminta on kiellettyä.
  • Kaikki luvaton käyttö on kiellettyä.
  • Käyttöä valvotaan, sääntöjen rikkomisesta on seuraamuksia.

IT-palvelujen käyttösäännöt kokonaisuudessaan on luettavissa Notiossa (Näin pääset Notioon)

Langattomien lähiverkkojen käyttösäännöt

Yliopiston tietoliikenneverkon yhteyteen rakennetut langattomat yhteydet on tarkoitettu yliopistolla työskentelevien tai opiskelevien henkilöiden käyttöön. Oulun yliopiston langattomien lähiverkkojen käyttösääntö koskee em. verkkojen käyttöä langattomilla päätelaitteilla (esim. älypuhelin, tablettilaite, kannettava tietokone).

Lue Langattomien lähiverkkojen käyttösääntö kokonaisuudessaan täältä.

Viimeksi päivitetty: 4.8.2016