18.6.2012

Neuvontapalvelut

Neuvontapalvelun puoleen voit kääntyä kaikissa yliopiston IT-palveluihin liittyvissä asioissa.

19.2.2016

Tutkimuksen IT-palvelut

Tietohallinnolla on tutkimuksen IT-tukipalveluihin erikoistunut ryhmä, joka tarjoaa palveluitaan kaikille yliopiston tutkijoille ja tutkimusryhmille.

27.3.2013

Katkot palveluissa

Neuvontapalveluiden aukioloaikojen poikkeukset sekä järjestelmien palvelukatkot ovat nähtävissä netissä.

1.6.2012

Näin otat yhteyttä

Sähköposti: neuvonta@oulu.fi | Puhelin: 0294 483 080 | Tekstichat.

Neuvonnan suosittelemat linkit:

22.9.2016

Itsepalvelut ja tunnistautuminen

Itsepalveluna voit mm. tarkistaa oman käyttäjätunnuksesi tilan ja asettaa sille salasanan. Voit myös asettaa matkapuhelinnumerosi VPN-palvelua varten. Tarvitset tunnistautumista varten pankin verkkopalvelutunnukset, joihin on liitetty suomalainen henkilötunnuksesi.
3.7.2012

Hyvän salasanan vaatimukset

Salasanassa on oltava 8 - 15 merkkiä, isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita. Sen sijaan skandinaavisia kirjaimia ei voi käyttää ja erikoismerkit voivat aiheutta ongelmia. Uusi salasana ei saa muistuttaa edellistä.

27.11.2014

Verkkokaupat

Useita verkkokauppoja yliopistolaisille eri tarkoituksiin: tulostuksen lisäkiintiö Canonin verkkokaupasta, ohjelmalisenssejä Yliopiston verkkokaupasta tai Kivuto-verkkokaupasta.
13.6.2016

UKK / FAQ

Usein Kysytyt Kysymykset -listan kärjessä on kysymys, mitä tehdä, kun salasana on unohtunut tai se ei kelpaa. Tutustu itsepalveluihin, joissa voit asettaa uuden salasanan ja tarkistaa tunnuksesi tilan.