18.6.2012

IT-palvelupiste

IT-palvelupisteen puoleen voit kääntyä kaikissa yliopiston IT-palveluihin liittyvissä asioissa. Yhteystiedot: neuvonta@oulu.fi | puh. 0294 483 080 | chat

19.2.2016

Tutkimuksen IT-palvelut

Tietohallinnolla on tutkimuksen IT-tukipalveluihin erikoistunut ryhmä, joka tarjoaa palveluitaan kaikille yliopiston tutkijoille ja tutkimusryhmille.

27.3.2013

Katkot palveluissa

Neuvontapalveluiden aukioloaikojen poikkeukset sekä järjestelmien palvelukatkot ovat nähtävissä netissä.

1.6.2012

Näin otat yhteyttä

Sähköposti: neuvonta@oulu.fi | Puhelin: 0294 483 080 | Tekstichat.

Neuvonnan suosittelemat linkit:

22.9.2016

Itsepalvelut ja tunnistautuminen

Varmistamalla henkilöllisyytesi Suomi.fi-tunnistuspalvelussa voit asettaa tunnuksellesi salasanan, voit tarkastella tunnuksesi tilaa esim. kirjautumisen ongelmatilanteissa, tai ottaa käyttöön yliopiston VPN-palvelut.

3.7.2012

Hyvän salasanan vaatimukset

Salasanassa on oltava vähintään 12 ja enintään 32 merkkiä, jotka ovat isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita. Sen sijaan skandinaavisia kirjaimia ei voi käyttää ja erikoismerkit voivat aiheutta ongelmia. Uusi salasana ei saa muistuttaa edellistä.

27.11.2014

Verkkokaupat

Linkkejä yliopistolaisten tarvitsemiin verkkokauppoihin: Canonin verkkokauppa, yliopiston verkkokauppa, Kivuto-verkkokauppa, yliopiston brändituotekauppa ja liikelahjakauppa.

13.6.2016

UKK / FAQ

Usein Kysytyt Kysymykset -listan kärjessä on kysymys, mitä tehdä, kun salasana on unohtunut tai se ei kelpaa. Tutustu itsepalveluihin, joissa voit asettaa uuden salasanan ja tarkistaa tunnuksesi tilan.