Tulostamisen peruskiintiö syyslukukaudeksi on 4 €

Yliopiston kustantama 4 € on lisätty tulostuskiintiöösi.

Opiskelijan tulostuskiintiö on euromääräinen saldo, joka koostuu yliopiston kustantamasta peruskiintiöstä ja mahdollisesti opiskelijan itse ostamasta tai yksikön maksamasta lisäkiintiöstä.

Syyslukukauden 2017 osalta yliopiston kustantama peruskiintiö on 4 €. Se on lisätty 1.8.2017 niiden opiskelijoiden peruskiintiöön, jotka ovat kevätlukukauden 2017 aikana käyttäneet tulostuskiintiötään.

Peruskiintiön lisäys ei vaikuta mitenkään mahdolliseen lisäkiintiöön, joka säilyy osana tulostuskiintiötä lukukausien vaihtuessakin.

Uusilla opiskelijoilla 4 € on aina lähtötilanteena.

Lue lisää tulostuskiintiöstä:

Tulostamiseen liittyvissä ongelmatilanteissa:

• Etsi tietoa tulostimen kohdalla seinällä olevasta pikaoppaasta tai ohjesivulta: Tulostamisen ohjeet
  • Jos tarvitset apua, käänny Canonin palveluneuvojan puoleen: canon (at) oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 9.8.2017