Tulostamisen peruskiintiö kevätlukukaudeksi on 4 €

Yliopiston kustantama 4 € lisätään tulostuskiintiöihin 1.1.2018.

Opiskelijan tulostuskiintiö on euromääräinen saldo, joka koostuu yliopiston kustantamasta peruskiintiöstä ja mahdollisesti opiskelijan itse ostamasta tai yksikön maksamasta lisäkiintiöstä.

Kevätlukukauden 2018 osalta yliopiston kustantama peruskiintiö on 4 €. Se lisätään 1.1.2018 niiden opiskelijoiden peruskiintiöön, jotka ovat syyslukukauden 2017 aikana käyttäneet tulostuskiintiötään.

Peruskiintiön lisäys ei vaikuta mitenkään mahdolliseen lisäkiintiöön, joka säilyy osana tulostuskiintiötä lukukausien vaihtuessakin.

Uusilla opiskelijoilla 4 € on aina lähtötilanteena.

Lue lisää tulostuskiintiöstä:

Tulostamiseen liittyvissä ongelmatilanteissa:

• Etsi tietoa tulostimen kohdalla seinällä olevasta pikaoppaasta tai ohjesivulta: Tulostamisen ohjeet
  • Jos tarvitset apua, käänny Canonin palveluneuvojan puoleen: canon (at) oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 28.12.2017