SAS-koodauskurssi opiskelijoille, tutkijoille ja henkilökunnalle

SAS Instituutti järjestää 30.5. - 1.6.-18 akatemiaohjelmassaan matemaattisten tieteiden yksikön ja tietohallinnon kanssa SAS-koodauskurssin.

Kurssilla opiskellaan SAS-koodauksen perusteet perustuen kirjaan The Little SAS Book, jonka kurssilaiset saavat omaksi. Tutustutaan myös visuaaliseen analytiikkaan. Osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja SAS -ohjelmistosta. Kurssi on maksuton.

Aika ja paikka:
Tiedekirjasto Pegasus, Linnanmaa, mikroluokka PK251, 2. kerros
ke - to 30.-31.5. klo 9-16
pe 1.6. klo 9-12

Opettaja Timo Hurme, opetuskieli suomi

Kurssille voivat osallistua opiskelijat, tutkijat ja henkilökunta. Läsnäolevalla opiskelijalla on mahdollisuus saada 1 op.

Ilmoittautuminen yliopiston henkilöstökoulutusportaalin kautta viimeistään 24.5.2018. Henkilöstökoulutusportaalin linkki http://www.oulu.fi/henkilostokoulutus toimii yliopiston verkossa ja eduroamissa. Jos olet muualla, kirjaudu ensin VPN–etäkäyttöpalvelun kautta.

Lisätietoja: tilastotuki@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 11.4.2018