29.11.2017

Läppärilainaamo

Voit lainata kannettavan tietokoneen itsepalveluautomaatilta. Läppärilainaamon löydät Linnanmaalla Tekniikanaulasta ja Keskusaulasta.

6.7.2012

Itseopiskelutyöasemat

Itseopiskelutyöasemat ja läppärilainaamot ovat käytössäsi molemmilla kampuksilla tilojen aukioloaikojen mukaisesti.

23.5.2016

Mikroluokat

Tällä sivulla on tiedot tietohallinnon ylläpitämistä yhteiskäyttöisistä mikroluokista. Luokat on tarkoitettu ensisijaisesti opetuskäyttöön, mutta joidenkin luokkien koneita voit käyttää myös itseopiskeluun silloin, kun tila on avoinna eikä siellä ole opetusvarausta.

22.9.2014

Tulostuslaitteet

Canon-tulostuspalvelun laitteita on joka puolella yliopistoa, ne kaikki ovat käytössäsi. Lähinnä opiskelijoiden käyttöön tarkoitetut laitteet on merkitty myös tietohallinnon karttoihin.

28.2.2013

Laskenta- ja ohjelmointipalvelimet

Tietohallinto tarjoaa opiskelijoille ja tutkijoille mahdollisuuden käyttää Unix/Linux-palvelimien resursseja ja ohjelmistoja laskenta- ja ohjelmointitehtäviin.

30.4.2012

Langaton verkkoyhteys

Voit omilla päätelaitteillasi hyödyntää yliopiston langattomia wlan-yhteyksiä. Suojattu eduroam ja avoin panOULU ovat käytössäsi kampusalueilla.
13.8.2012

Tietohallinnon kartat

Tietohallinnon IT-palvelupiste, itseopiskelutyöasemat, mikroluokat, läppärilainaamot sekä opiskelijoiden käytössä olevat tulostuslaitteet on merkitty karttoihin.