9 tohtorikoulutettavan tehtävää avoinna ja tutkimusseminaari 20.-21.11.2017

Oulun yliopiston fokusalueilla ’Kestävyyttä luovat materiaalit ja järjestelmät’ ja ’Maa-lähiavaruussysteemi ja ympäristömuutos’ toimii 12 strategista tutkimusprojektia, jotka on valittu kansainvälisen tieteellisen vertaisarvioinnin perusteella kaudeksi 2017 -2020. Projektit ja niihin liittyvä tohtorikoulutus toteutetaan tiedekuntien tutkimusryhmissä. Tutkimusprojekteissa on parhaillaan avoinna yhdeksän tohtorikoulutettavan nelivuotista tehtävää. Työpaikkailmoitukset löytyvät täältä. Kaikkiaan tohtorikoulutettavan paikkoja projekteissa on 13.

Tutkimusprojektit esittäytyvät 20.-21.11.17 Oulun yliopiston Tellus Innovation Arenalla järjestettävässä tutkimusseminaarissa ja työpajassa. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Seminaarin ja työpajan ohjelma ja lisätietoja löytyy täältä.

Projektien monitieteistä tutkimusta ja Tekniikan ja Luonnontieteen tohtoriohjelmaa koordinoi 1.1.2018 aloittava uusi fokusalueyksikkö Kvantum-instituutti. Se on yksi neljästä Oulun yliopiston fokusinstituutista, muut ovat Biocenter Oulu, Eudaimonia ja Infotech Oulu.

Viimeksi päivitetty: 19.10.2017