ArcticCube

Thule -instituutti on avannut vuoden 2018 ajaksi ArcticCuben, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun yliopiston Tellus Innovation Arenan aulatilassa. 

ArcticCube toimii Oulun yliopiston arktisiin ja pohjoisiin asioihin liittyvänä kohtauspaikkana ja tiedotuskanavana yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan suuntaan. ArcticCube on nimensä mukaisesti arktisuuteen liittyvillä elementeillä sisustettu lasikuutio, joka sijaitsee keskellä Tellus Innovation Arenan suurta aulatilaa, aivan kahvila-alueen vieressä. ArcticCuben tavoitteena on tehdä arktisuuteen liittyvää tutkimusta ja koulutusta entistä paremmin tunnetuksi yliopistolaisten ja opiskelijoiden keskuudessa.

Vuoden mittaan ArcticCubella ja TellUs Innovation Arenalla tullaan järjestämään useita opiskelijoille ja tutkijoille suunnattuja tapahtumia, workshoppeja ja tietoiskuja arktisiin asioihin liittyen. Tapahtuma-aikojen ulkopuolella ArcticCube on käytettävissä opiskelijoiden ja henkilökunnan työskentelyyn ilman erillistä varausta. ArcticCubessa on myös saatavilla erilaista tiedotusmateriaalia arktisiin asioihin ja ajankohtaisiin tapahtumiin liittyen. Lue lisää tulevista tapahtumista ja osallistu niihin arktisella asenteella!

 

Ajankohtaista ArcticCubella

 

Haku opiskelijoille: The 4th  Korea Arctic Academy, July 5-14, 2018.

UArctic ja Korea Maritine Institute (KMI) ovat julkistaneet haun 20 opiskelijalle osallistumisesta the 4th Korea Arctic Academyyn. Oulun yliopisto voi nimetä akatemiaan kaksi opiskelijaansa. Korea Arctic Academyn kymmenpäiväiseen ohjelmaan kuuluu luentoja ja ekskursioita arktisiin tutkimuslaitoksiin sekä teollisuusvierailuita. Lue lisää ja hae mukaan Oulun yliopiston edustajana! Voit hakea mukaan lähettämällä CV:si (mukaanlukien s-postiosoite) motivaatiokirjeesi (noin 600 merkkiä) yhtenä tiedostona osoitteeseen Anastasia.Emelyanova@uarctic.org 21.3.2018 mennessä. Jos haluat kuulla lisää, UArcticin edustajat ovat tavattavissa ArcticCubella 16.3.2018 klo 12:00 -13:30. Hakukuulutus (pdf).

 

4.4.2018 klo 13:00-14:30 ArcticCube avajaiset

Paikka: TellUs Innovation Arena (Stage & ArcticCube). Ohjelmassa mm. Oulun yliopiston arktisen toiminnan, tutkimuksen ja tutkimushankkeiden esittelyä, UArctic -verkoston esittely, arktiset ja pohjoiset mahdollisuudet opiskelijoille, ja paljon muuta!

 

11.4. 2018 klo 13.00-14:00 UArctic Congress 2018 rekrytilaisuus opiskelijoille

Paikka: TellUs Innovation Arena (ArcticCube & Aspire). Tapahtuma on rekrytointitilaisuus opiskelijoille Oulun yliopistossa 3.-6.9. järjestettävän UArctic Congress 2018 talkoolaisten löytämiseksi ajaksi. Tapahtumassa kerrotaan millaisiin tehtäviin vapaaehtoisia haetaan ja mitä talkooväkeen osallistuvat saavat vastineeksi vapaaehtoistyöstä kongressin hyväksi. 

Viimeksi päivitetty: 14.3.2018