Hae mukaan Arctic Expedition 2018 ohjelmaan 17.8. mennessä

Arktinen alue on monimuotoinen kokonaisuus, johon liittyy lukuisia ympäristöllisiä, sosiaalisia, kulttuurisia ja poliittisia kysymyksiä. Toisaalta Arktis on kasvavien taloudellisten mahdollisuuksien alue. UArctic Congress 2018 -tiedetapahtuman kunniaksi Helsingin yliopisto ja Helsinki Think Company kutsuvat arktisesta alueesta kiinnostuneet opiskelijat mukaan vaikuttamaan arktiseen alueeseen konkreettisella tavalla: Suunnittele ja toteuta tapahtuma, kampanja tai liiketoiminnallinen projekti, joka viestii Arktiksen haasteita tai mahdollisuuksia paikalliselle yhteisöllesi.

Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä Helsingin yliopiston, Ulkoministeriön sekä Helsinki Summer Schoolin kanssa. Lisää ohjelmasta: thinkcompany.fi/arctic-expedition

MITÄ TARVITSET?

Hakeaksesi tarvitset 2-5 hengen tiimin, alustavan idean konseptista, joka ottaa kantaa ajankohtaisiin arktisiin teemoihin ja innostusta viedä tiiminne idea käytäntöön.

MITÄ OHJELMALTA SAAT?

Pääset osaksi mielekästä UArctic Congress 2018 sisarohjelmaa, opit uusia taitoja konseptisuunnittelusta ja pääset verkostoitumaan arktisten alojen toimijoiden kanssa. Tiiviin tiimityöskentelyn lisäksi pääset nauttimaan syksyisestä Nuuksion kansallispuistosta. Osallistujat saavat osallistumisestaan sertifikaatin. Työpajaosuus, hotelliyöpyminen 5.-6.7 ja linja-autokyydit Nuuksio-Helsinki ovat osallistujalle maksuttomia.

HAASTE

Luo arktiseen alueeseen liittyvä projekti ja toteuta se paikallisessa yhteisössä Arctic Day -päivänä 31.10. Kokoa 2-5 hengen tiimi, luonnostele arktiseen alueeseen liittyvä aloite ja liity mukaan Arctic Expeditioniin. Hakuvaiheessa idea voi olla vielä alkuvaiheissaan tai jo pidemmälle jalostettu. Ideasi voi olla esimerkiksi keskustelusarja, tieteellinen pop-up tapahtuma, liiketoiminnallinen projekti, dokumenttielokuvafestivaali tai jokin muu kiinnostava ja vaikuttavuutta hakeva arktisia teemoja käsittelevä projekti. Alustavan konseptin kriteerit:

Idean tulisi lisätä tietoutta Arktiksen keskeisistä kysymyksistä paikallisessa yhteisössäsi. Viestiikö projektisi Arktiksen ympäristöllisistä, taloudellisista tai poliittisista haasteista tai mahdollisuuksista?

Konsepti toteutetaan Arctic Day -päivänä 31.10.2018.

KENELLE: Arktisesta alueesta kiinnostuneille perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille

MILLOIN: 3-päiväinen Bootcamp 5.–7. Syyskuuta 2018 ja Arctic Day 31. lokakuuta 2018.

MITEN: Kerää 2-5 hengen tiimi ja alustava idea ja täytä hakemus osoitteessa: http://thinkcompany.fi/portfolio/arctic-expedition

Viimeksi päivitetty: 14.8.2018