Tentit lukuvuonna 2017-2018

OULUN YLIOPISTON YLEISET TENTIT

Yliopistotentit järjestetään lukuvuoden puitteissa ma-to klo 14:30 - 17:30. Yleisiä tenttitilaisuuksia käyttävät seuraavat tiedekunnat (6) : TTK, TST, OyKKK, LuTK, KaTK ja BMTK. Tenttejä järjestetään myös kurssien päätteeksi/puitteissa jolloin ne näkyvät erillisinä opetustapahtumina oodissa, eivät yleisinä tentteinä.  Henkilökohtaiset tentit pyritään järjestämään opettajan toimesta tai tenttiakvaariossa, ei yleisessä tenttitilaisuudessa. Tekniikan kandidaatin ja diplomi-insinöörin tutkintoon liittyviä kypsyysnäytteitä on tarjolla kahden viikon välein. Muista antaa lisätietona lopputyösi ohjaajan nimi kun ilmoittaudut kypsyysnäytteeseen. Kypsyysnäytteistä voi sopia myös erikseen valvojan ja Tietotalo 1:n opintotoimiston kanssa.  Huomaa, että ilmoittautuminen tentteihin on pakollista. Ilmoittautumisen takaraja on  tenttiä edeltävän viikon tiistaina (klo 23.59)   Lue ohjeet opiskelijoille, valvojille sekä opettajille täältä.

Viimeksi päivitetty: 8.9.2017