Yhteishaun kautta valitut

Jos olet tullut valituksi yhteishaun kautta, alat opiskella viisivuotista tutkinto-ohjelmaa, jonka aikana suoritat luonnontieteiden kandidaatin (LuK) ja filosofian maisterin (FM) tutkinnot. Nouda opintojesi aloituksessa tämän sivun ohjeita.

Ennen opintojen aloitusta

Ennen kuin aloitat opintosi, sinun tulisi ottaa vastaan opiskelupaikkasi ja ilmoittautua yliopistoon sekä aktivoida käyttäjätunnuksesi yliopiston järjestelmiin ja palveluihin. Tarvitset pääsyn tietokoneille ja tietojärjestelmiin jo orientaatioviikolla.

Opiskeluun ja opiskelijaelämään voit tutustua etukäteen lukemalla tietojenkäsittelytieteiteilijöiden opiskelijoiden ainejärjestön Blankon fukseille tekemää Blankki-lehteä 3/2017. Saat FuksiBlankin myös paperisena käteesi orientaatioviikolla.

Opintojen aloitus

Opintosi alkavat perjantaina 1.9.2017 kello 8.30 Linnanmaalla salissa IT115.

Yliopiston kartasta voit katsoa salin sijainnin.

Orientaatioviikko

Orientaatioviikko perjantaista 1.9. perjantaihin 8.9. kuuluu osaksi Orientoivat opinnot -opintojaksoa. Sen aikana saat tietoa Oulun yliopistosta ja tulevasta opiskelustasi sekä tutustut muihin opiskelijoihin. Samalla tutustut myös tietojenkäsittelytieteisiin ja sitä opettavaan henkilökuntaan . Uutena opiskelijana pääset heti omaan pienryhmääsi, ja ensimmäiset askeleet otetaan pienryhmäohjaajan johdattelemana.

Orientaatioviikon aikataulu

Tutkinto-ohjelman infon materiaali

Ensimmäinen periodi

Varsinainen opiskelu alkaa maanantaina 11.9. Oulun yliopistossa opetusta järjestetään neljään periodiin jaettuna, joista kaksi on syksyllä ja kaksi keväällä. Lisäksi tarjolla on kesäopintoja. Lukuvuonna 2017-2018 ensimmäinen periodi kestää 27.10.2017 asti.

Ensimmäinen lukujärjestykseni

Lisätietoja? Kysyttävää?

Mikäli sinulle on jäänyt jokin asia epäselväksi tai tarvitset lisätietoja esimerkiksi poikkeavista järjestelyistä, älä epäröi ottaa yhteyttä opintoneuvojaamme.

Viimeksi päivitetty: 5.9.2017