Kotimaan harjoittelu

Avoimista työ- ja harjoittelupaikoista ilmoitetaan harjoittelun ilmoitustaululla (teknillisen tiedekunnan opintohallinnon palvelupisteen läheisyydessä, kampuskartalla: 4f) ja kiltojen sähköpostilistoilla. Työnantajien ilmoittamat paikat löytyvät Arresaari.netistä Oulun yliopiston ilmoitusnäkymän kautta. Seuraa myös twitteriä: @InternshipUO/HarjoitteluFI

Harjoittelutuki

Oulun yliopisto tukee opiskelijoidensa opintosuunnitelmaan kuuluvaa harjoittelua. Tavoitteena on, että opiskelija saa kokemusta sellaisista työtehtävistä, joihin hän voi sijoittua valmistumisensa jälkeen. Opiskelija hankkii itse harjoittelupaikan. Harjoittelutuki on vuonna 2016 yliopiston ulkopuoliselle työnantajalle 1600 euroa/opiskelija ja yliopiston sisäisissä harjoitteluissa 1000 euroa/opiskelija. Harjoittelutuki maksetaan työnantajalle. Täydentävien opintojen keskus (TOPIK) koordinoi harjoittelutuen jakoa ja seurantaa. Harjoittelun tukirahaa haetaan vuodenvaihteessa (joulu/tammikuu). Lisätietoa harjoittelutuen hausta.

Koulutusohjelmien harjoitteluvastaavat ilmoittavat haettavana olevasta määrärahasta ja antavat tarkemmat hakuohjeet. Harjoittelusta sovitaan ensin koulutusohjelman harjoitteluvastaavan ja työnantajan kanssa ja harjoittelusta tehdään vahvistuslomake. Ennen harjoittelun alkua tehdään vielä sijoitussopimus yliopiston ja työnantajan välillä.

Tekniikan Akateemiset TEK antaa vuosittain suosituspalkan sekä teekkareiden että valmistuneiden diplomi-insinöörien palkkaamiseen.

Linkkejä avoimiin työpaikkoihin:

Henkilöstövuokrausta

Yritysluettelot

• Voit rekisteröityä Oulun Yritystakomon maksuttomaan Duunaamo-palveluun ja luoda itsellesi Osaaja-profiilin. Työnantajat etsivät Duunaamon kautta uusia osaajia.

Viimeksi päivitetty: 8.9.2017