Tutkijakoulutus

Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan yksiköissä järjestetään jatko-opintokursseja ja panostetaan väitöskirjatöiden loppuvaiheen rahoitukseen.

Oulun yliopiston tutkijakoulutus on organisoitu koko yliopiston laajuiseen Oulun yliopiston tutkijakouluun (University of Oulu Graduate School, UniOGS). UniOGSin dekaanina toimii tietoliikennetekniikan professori Markku Juntti.

UniOGSin alla toimii tekniikan ja luonnontieteen alan tohtoriohjelma Infotech Oulu Doctoral Programme, joka kattaa tutkimusryhmiä tieto- ja sähkötekniikan, lääketieteen, sekä biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunnista. Infotechissa tohtorikoulutuksen pääaiheita ovat erityisesti tietoliikennetekniikka, tietojenkäsittelytiede ja -teknikka, sähkötekniikka ja tietojenkäsittelytieteet.

Viimeksi päivitetty: 28.6.2016