Tutustu tekniikan alan opiskeluun

Vuoden 2014 alusta lähtien tekniikan kandidaatin ja diplomi-insinöörin tutkinnon voi Oulun yliopistossa suorittaa

1. Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan tutkinto-ohjelmissa tietotekniikka ja sähkötekniikka, sekä
  2. Teknillisen tiedekunnan tutkinto-ohjelmissa konetekniikka, ympäristötekniikka, prosessitekniikka ja tuotantotalous.

Oulun yliopiston teknillistieteellisiä tutkinto-ohjelmia ja niiden opiskelua esitellään abioppaassa.

Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa voi myös opiskella luonnontieteelliseen koulutusalaan kuuluvassa tietojenkäsittelytieteen tutkinto-ohjelmassa, jonka tutkintonimikkeet ovat luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri.

Tietojenkäsittelytieteen opiskelua esitellään tutkinto-ohjelman kotisivulla.

Monitieteisen Oulun yliopiston koko valikoima esitellään koulutustarjonta-sivustolla.

Viimeksi päivitetty: 11.1.2016