Vaihto-opiskelu

Vaihto-opiskelijaksi lähteminen on investointi, joka kannattaa: työnantajat arvostavat kykyä kansainvälisyyteen, oma mieli avartuu, verkostoidut... Ohessa on perustietoja opiskelijavaihdosta ja muutamia ohjeita sitä varten, että myös opinnot etenisivät vaihdon aikana. Maailmasta ei löytyne kahta yliopistoa, joissa kurssien opetussisällöt olisivat täsmälleen samat. Niinpä vaihtoajan opinnot on syytä suunnitella huolellisesti.

Kaukokohteiden vaihtohaku 1.-15.10.

Vaihda maisemaa ja hae vaihtoon! Haku vaihto-opiskelijaksi kaukokohteisiin järjestetään 1.-15.10.2018 ja haussa ovat mukana vaihtokohteet Yhdysvalloissa, Australiassa ja Kanadassa sekä ISEP-ohjelman paikat. Haettavana ovat vaihtopaikat syyslukukaudelle 2019 ja kevätlukukaudelle 2020. Lue lisää kaukovaihtojen hakuprosessista ja ryhdy valmistelemaan hakemuksen liitteitä ajoissa. Tarkemmat tiedot haussa mukana olevista vaihtokohteista, hakuprosessista ja hakuinfojen ajankohdat löytyvät hakukuulutuksesta.
Lisätietoja myös international.office(at) oulu.fi

Vaihda maisemaa - lähde Erasmus-vaihtoon keväällä 2019!

Haku Erasmus-vaihtoon keväälle 2019 on käynnissä. Haussa ovat mukana tiedekuntien Erasmus-vaihtokohteet Euroopassa sekä Nordplus-vaihtopaikat Pohjoismaihin. Lisätietoja haussa olevista kohteista sekä haun päättymisajasta saat omalta vaihtokoordinaattoriltasi.Lue lisää Erasmus- ja Nordplus-vaihdoista.

Tietoa opiskelijavaihdosta

Check the Globe!

Lisätietoja:Virpi Parkkila 

international.itee@oulu.fi

 

Viimeksi päivitetty: 30.11.2018